ΜΠΑΓΕΡΝ

Διορία 2 μηνών σε Γκουαρδιόλα από την Μπάγερν

Διορία 2 μηνών σε Γκουαρδιόλα από την Μπάγερν

Με τον Γκουαρδιόλα να μην υπογράφει το νέο του συμβόλαιο, φουντώνουν οι φήμες περί αποχώρησής του από τη Μπάγερν Μονάχου. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο οι διοικούντες της βαυαρικής ομάδας έθεσαν χρονικό όριο για την απάντηση του Ισπανού.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα -βάσει συμβολαίου- μένει ελεύθερος από τη Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι του 2016 και ήδη έχει ξεκινήσει η φημολογία για το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του, από τη στιγμή που δεν απαντάει στον γερμανικό σύλλογο. Η διοίκηση της Μπάγερν, θέλοντας να είναι καλυμμένη σε περίπτωση αρνητικής απάντησης, έδωσε διορία περίπου δυο μηνών στον Πεπ για να απαντήσει.

Συγκεκριμένα η Μπάγερν Μονάχου έθεσε διορία μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου στον Γκουαρδιόλα για να απαντήσει ελπίζοντας πως θα αποσπάσει τη θετική απάντηση από τον Ισπανό. Στο Μόναχο βρίσκεται ήδη ο εκπρόσωπος του Καταλανού προπονητή, Χοσέ Μαρία Ορομπίτς, προκειμένου να ξεκινήσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε έχει δηλώσει ανοιχτά πως θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς το ίδιο επιθυμούν οι παίκτες.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ