ΜΠΑΓΕΡΝ

Αρχίζει το comeback για Ριμπερί

Αρχίζει το comeback για Ριμπερί

Επτά μήνες μετά το τελευταίο του ματς με τη φανέλα της Μπάγερν, ο Φρανκ Ριμπερί επανεμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο των "Βαυαρών", ξεκινώντας ατομικό πρόγραμμα.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει μάθει τους τελευταίους επτά μήνες να ζει με την απουσία του. Ωστόσο η επανεμφάνιση του 32χρονου Γάλλου ακραίου της, Φρανκ Ριμπερί, στο προπονητικό κέντρο των "Βαυαρών" μόνο χαμόγελα μπορεί να χαρίσει στον Πεπ Γουαρδιόλα και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Ο Φρανκ Ριμπερί έκανε την εμφάνισή του στις προπονήσεις, ξεκινώντας ατομικό πρόγραμμα, συνοδεία του φυσιοθεραπευτή. Ο Γάλλος ξεκίνησε τρέξιμο και δούλεψε με το φυσιοθεραπευτή της Μπάγερν για περίπου 20 λεπτά.

"Ελπίζω ότι ο Φρανκ θα μπορεί να συμμετάσχει στην ομαδική προπόνηση, στο τέλος του μήνα", υποστήριξε ο Πεπ Γουαρδιόλα για τον ποδοσφαιριστή του, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου εκτέλεσε ασκήσεις σε διάδρομο, ειδικά σχεδιασμένο από τη NASA, προκειμένου να βελτιστοποιήσει το χρόνο ανάκαμψής του.

Η τελευταία εμφάνιση του Φρανκ Ριμπερί με την Μπάγερν χρονολογείται στις 11 του περασμένου Μαρτίου, στο ματς του Champions League κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ.



TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ