ΜΠΑΓΕΡΝ

Αρχηγός και φέτος ο Νόιερ στη Μπάγερν

Bayern goalkeeper Manuel Neuer celebrates at the end of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadimum in London, Tuesday, March 7, 2017. Bayern won 5-1. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Bayern goalkeeper Manuel Neuer celebrates at the end of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadimum in London, Tuesday, March 7, 2017. Bayern won 5-1. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Oh captain, my captain! Το περιβραχιόνιο της Μπάγερν Μονάχου θα έχει τυλιγμένο στο μπράτσο και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μάνουελ Νόιερ.

Όλα τριγύρω αλλάζουν, κι όλα τα ίδια μένουν... Αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Μάνουελ Νόιερ, όπως τόνισε ο τεχνικός της ομάδας του Μονάχου, Νίκο Κόβατς.

"Θα διατηρήσει το περιβραχιόνιο. Για την ακρίβεια, δεν θα αλλάξουμε τίποτα. Βασικά, θα μπορούσαμε να διαθέτουμε έντεκα αρχηγούς σε κάθε παιχνίδι. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πόσο σημαντικός είναι ο Νόιερ, ενώ οι Άριεν Ρόμπεν, Φρανκ Ριμπερί, Ματς Χούμελς και Ζερόμ Μπόατενγκ είναι όλοι αρχηγοί, επίσης, έστω και χωρίς περιβραχιόνια", υπογράμμισε ο 46χρονος Κροάτης τεχνικός στο γερμανικό περιοδικό "Kicker", για να προσθέσει:

"Θα πρέπει να υπάρχει ένα γκρουπ ηγετών οι οποίοι θα είναι το δεξί χέρι του προπονητή και θα έχουν τα αποδυτήρια υπό έλεγχο. Ως προπονητής, δεν μπορείς να ασχολείσαι με τα πάντα αυτές τις ημέρες, η δουλειά είναι πολύ περίπλοκη".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 32χρονος γκολκίπερ ήταν και πέρσι ο captain των Βαυαρών, αντικαθιστώντας τον ποδοσφαιρικό... καγκελάριο, Φίλιπ Λαμ -που κρέμασε παπούτσια- στην ιεραρχία των πρωταθλητών Γερμανίας.

Ο πολύπειρος πορτιέρο έχει συμπληρώσει αισίως μια επταετία στην "Allianz Arena" και οδεύει για την 8η διαδοχική σεζόν με τα βαυαρικά γάντια, απέχοντας μόλις τρεις αγώνες για να σπάσει το φράγμα των 300 συμμετοχών στον γερμανικό σύλλογο, ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το 2021.

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ