ΜΠΑΓΕΡΝ

Άουγκσπουργκ - Μπάγερν 2-3: Ο Κομάν ηγήθηκε της ανατροπής των Βαυαρών

Stuttgart's Andreas Beck, left, and Munich's Kingsley Coman challenge for the ball during a German Bundsliga soccer match between Bayern Munich and VfB Stuttgart in Munich, Germany, Sunday, Jan.27, 2019. (Matthias Balk/dpa via AP)
Κομάν, Μπάγερν Μονάχου (Matthias Balk/dpa via AP) AP IMAGES/(MATTHIAS BALK/DPA VIA AP)

Η Άουγκσπουργκ προηγήθηκε δυο φορές της Μπάγερν Μονάχου που όμως κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή του σκορ επικρατώντας με 3-2, έχοντας ως MVP τον Κομάν που πέτυχε δυο τέρματα.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Μπάγερν Μονάχο που επικράτησε εκτός έδρας της Άουγκσπουργκ με 3-2 παρά το γεγονός ότι βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ. Οι Βαυαροί έχοντας τον Κομάν ως MVP ο οποίος πέτυχε δυο γκολ μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή στο 53' και εν συνεχεία να διαχειριστούν το υπέρ τους σκορ.

Η ομάδα του Νίκο Κόβατς μείωσε έτσι στους δυο βαθμούς τη διαφορά της από την Ντόρτμουντ η οποία όμως αγωνίζεται τη Δευτέρα με αντίπαλο τη Νυρεμβέργη εκτός έδρας.

Η Μπάγερν βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 13'' όταν στην πρώτη της επίθεση η Άουγκσπουργκ βγήκε στην επίθεση από τα αριστερά, έγινε το γύρισμα με τη μπάλα να βρίσκει στον Γκορέτσκα και να πηγαίνει στα δίχτυα του Νόιερ.

Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 17' όταν σε σέντρα από τα δεξιά του Κίμιχ ο Κομάν πετάχτηκε το δεύτερο δοκάρι και με πλασέ έκανε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και κατάφεραν να φτάσουν στο 2-1 στο 23' της αναμέτρησης. Ο Γκρεγκορίτς έκανε την προσπάθεια από τα αριστερά και την πάσα προς τον Ντονγκ-Γουόν Γι που έκανε το πλασέ από το ύψος του πέναλτι νικώντας το Νόιερ.

Η Μπάγερν κατάφερε να ισοφαρίσει πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος. Στις καθυστερήσεις ο Γκορέτσκα έδωσε στον Κομάν ο οποίος μπήκε από τα αριστερά, έκανε το σουτ και έκανε το 2-2 για τους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα του Νίκο Κόβατς μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε το προβάδισμα στο 53' με ωραία ενέργεια και σουτ του Αλάμπα από τα αριστερά.

ΑΟΥΓΚΣΠΟΥΡΓΚ: Κομπέλ, Σταφυλίδης (69' Ρίχτερ), Μαξ, Όξφορντ, Ντάνσο, Μόραβεκ (78' Για-Τσεόλ Κου), Σμιντ, Γκρεγκορίτς, Κεντίρα, Ντονγκ-Γουόν Γι, Κόρντοβα.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Χούμελς, Αλάμπα, Σούλε, Κίμιχ, Ροντρίγκεζ (56' Μίλερ), Αλκάνταρα (82' Χάβι Μαρτίνεθ), Γκορέτσκα, Γκναμπρί (64' Ριμπερί), Κομάν, Λεβαντόφσκι

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ 2-3 (HIGHLIGHTS)

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ