ΜΠΑΓΕΡΝ

Αντσελότι, ο διάδοχος του Γουαρδιόλα

Αντσελότι, ο διάδοχος του Γουαρδιόλα

Η Μπάγερν Μονάχου περιμένει την οριστική απάντηση του Πεπ Γουαρδιόλα στην πρόταση ανανέωσης που του έχει κάνει, ταυτόχρονα όμως άνοιξε την πόρτα στον Κάρλο Αντσελότι σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της "Bild".

Βρισκόμαστε ακόμα στον Οκτώβρη, παρόλα αυτά το θέμα του προπονητή βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τη Μπάγερν Μονάχου, για τον απλούστατο λόγο πως οι πρωταθλητές Βαυαρίας θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο σε περίπτωση που δεν συνεχίσουν τη νεα σεζόν με τον Πεπ Γουαρδιόλα στον πάγκο τους.

Οι Βαυαροί έχουν δώσει διορία μέχρι τον τέλος του φετινού χειμώνα στον Γουαρδιόλα, για να τους απαντήσει αν αποδέχεται την πρόταση που του έχουν κάνει για ανανέωση της συνεργασίας τους, με την ιστοσελίδα της γερμανικής "Bild" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως η Μπάγερν έχει έτοιμα τα πλάνα της για την επόμενη ημέρα.

Αντσελότι, ο διάδοχος του Γουαρδιόλα

Σε περίπτωση που ο Γουαρδιόλα δεν συμφωνήσει σε ανανέωση υπάρχει έτοιμο το Plan B ενόψει της σεζόν 2016-17 που ακούει στο όνομα Κάρλο Αντσελότι, με τους Γερμανούς να έχουν ξεκινήσει εδώ και έναν μήνα περίπου τις επαφές τους με τον 56χρονο Ιταλό τεχνικό.

Αντσελότι, ο διάδοχος του Γουαρδιόλα

Ο άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό της Μπάγερν σε όλες αυτές τις επαφές είναι ο Τζοβάνι Μπρανκίνι, με τον εν λόγω μέσο να υποστηρίζει πως ο "Καρλέτο" περιμένει τη Μπάγερν και για αυτό τον λόγο έχει απαντήσει αρνητικά στην προοπτική να διαδεχτεί τον Κόντε στην εθνική Ιταλίας, υποστηρίζοντας ότι προτιμάει να συνεχίσει σε σύλλογο.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ