ΜΠΑΓΕΡΝ

Αντσελότι για Κίνα: "Δεν κινδυνεύει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο"

Αντσελότι για Κίνα: "Δεν κινδυνεύει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο"

Την άποψή του ως προς τις επιδράσεις της κινέζικης "επανάστασης" στο ποδόσφαιρο, εξέφρασε ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Κάρλο Αντσελότι.

Ουδεμία ανησυχία αποφέρουν στον Κάρλο Αντσελότι τα "θεότρελα" ποσά που απλώνονται από μέρους των κινέζικων ομάδων, στα... πόδια σπουδαίων ποδοσφαιριστών.

Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου υποστήριξε πως η Ευρώπη θα διατηρήσει τα ηνία του αθλήματος, επικαλούμενος το γεγονός ότι το επίπεδο των διοργανώσεων εδώ είναι πολύ υψηλότερο, αλλά και το ότι οι παίκτες δεν παίζουν μόνο για... τις τσέπες τους.

Ο Ιταλός τόνισε χαρακτηριστικά πως "νιώθω ασφαλής, γιατί οι καλύτερες διοργανώσεις, το υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού, βρίσκεται εδώ. Οι παίκτες δεν αγωνίζονται μόνο για τα χρήματα. Αγωνίζονται και για να είναι ανάμεσα στους καλύτερους και γι' αυτόν τον λόγο, νομίζω ότι οι ευρωπαϊκές ομάδες μπορούν να νιώθουν ασφαλείς, αναφορικά με το μέλλον".

Ο 57χρονος βρίσκεται στον βαυαρικό πάγκο από το περασμένο καλοκαίρι, με την εικόνα της ομάδας του κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού να μην έχει πείσει σε απόλυτο βαθμό την κοινή γνώμη. Ως γνωστόν, αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων προπονητών στην Ευρώπη, με αξιοθαύμαστα έργα σε Ρεάλ, Μίλαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δανεικός στη Σάλκε ο Μπάντστουμπερ
Ο Ομπαμεγιάνγκ MVP της Bundesliga στο πρώτο μισό της σεζόν

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ