ΜΠΑΓΕΡΝ

Άνθρωπος της Μπάγερν στο Ολυμπιακός - Σπόρτινγκ

Αεροφωτογραφία από την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακού - ΑΕΚ για την εβδομη αγωνσιτική του πρωταθλήματος Superleague το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Αεροφωτογραφία από την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακού - ΑΕΚ για την εβδομη αγωνσιτική του πρωταθλήματος Superleague το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Άνθρωπος της Μπάγερν Μονάχου θα βρεθεί την Τρίτη (12/9, 21:45) στο γήπεδο Καραϊσκάκη για το Ολυμπιακός - Σπόρτινγκ με σκοπό να βρει κάποιο νέο "λαβράκι" από τους Πειραιώτες.

Η μετεγγραφή του Παναγιώτη Ρέτσου στη Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν πέρασε απαρατήρητη και προκάλεσε αίσθηση στην Γερμανία. Είναι ένα παιδί που στην χώρα τον γνωρίζουν καλά και για το λόγο αυτό άνθρωπος της Μπάγερν Μονάχου θα βρίσκεται την Τρίτη (12, 9, 21:45) στο γήπεδο Καραϊσκάκη για το Ολυμπιακός - Σπόρτινγκ στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Champions League.

Οι Βαυαροί, λοιπόν, θα βρεθούν στο Φάληρο για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση των πρωταθλητών Ελλάδας με την Σπόρτινγκ και όπως γράφει η "Live Sport", στόχος είναι να εντοπιστεί κάποιο νέο "λαβράκι" από τους Πειραιώτες, το οποίο πιθανότατα να απασχολήσει την ομάδα στο μέλλον.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ