ΜΠΑΓΕΡΝ

Ανανέωσε με Μπάγερν ο Κομάν

Ανανέωσε με Μπάγερν ο Κομάν

Ο Κινγκσλέ Κομάν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου, η οποία τον "έδεσε" για να τον αξιοποιήσει ως διάδοχο του του Φρανκ Ριμπερί και του Άριεν Ρόμπεν.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Κινγκλέ Κομάν τη φετινή σεζόν οδήγησαν σε... δέσμευση από την Μπάγερν Μονάχου, η οποία του προσέφερε ακόμα καλύτερο συμβόλαιο.

Η νέα συμφωνία του 21χρονου Γάλλου τον κρατά στην "Άλιαντς Αρένα" μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2023, με τον διεθνή εξτρέμ να εμφανίζεται ενθουσιασμένος από αυτήν την εξέλιξη.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον σύλλογο για πολύ καιρό. Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου στην Μπάγερν και στο Μόναχο", δήλωσε ο Κομάν, ο οποίος προορίζεται για διάδοχος των Φρανκ Ριμπερί και Άριεν Ρόμπεν, αφού μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες.

"Πρόκειται για παίκτη με τεράστιες μελλοντικές δυνατότητες. Έχει κάνει φανταστική πρόοδο αυτήν τη σεζόν και έχει μονιμοποιηθεί στην εθνική Γαλλίας δικαίως, όσον καιρό παίζει στην Μπάγερν. Είμαστε χαρούμενοι που τον 'δέσαμε' με μακρόχρονο συμβόλαιο και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα γίνει ένας πραγματικά σπουδαίος παίκτης της Μπάγερν στο μέλλον", δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Ο 15 φορές διεθνής είχε αποκτηθεί ως δανεικός για δύο σεζόν το καλοκαίρι του 2015 έναντι 7.000.000 ευρώ, με τη Γιουβέντους να αξιώνει 21.000.000 ευρώ τον Απρίλιο του 2017, εφόσον οι Βαυαροί ήθελαν να τον κάνουν δικό τους. Όπερ και εγένετο, με τον Κομάν να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2020.



TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ