Αγοράζει τον Χάμες η Μπάγερν Μονάχου

Αγοράζει τον Χάμες η Μπάγερν Μονάχου

Οι παράγοντες της Μπάγερν Μονάχου αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν την ρήτρα εξαγοράς του Χάμες Ροντρίγκες από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ύψους 42.000.000 ευρώ.

Οι παράγοντες της Μπάγερν Μονάχου αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν την ρήτρα εξαγοράς του Χάμες Ροντρίγκες από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο σύλλογος έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα πληρώσει τα 42.000.000 ευρώ για την αγορά του, όπως συμφωνήθηκε από τους δύο συλλόγους το περασμένο καλοκαίρι.

Στα χρήματα αυτά πρέπει να προστεθούν τα 13.000.000 ευρώ που καταβλήθηκαν για τον δανεισμό του Κολομβιανού επιθετικού κατά τη διάρκεια της τρέχουσας και της επόμενης περιόδου, οπότε το συνολικό κόστος απόκτησης φτάνει στα 55.000.000 ευρώ.

Η Μπάγερν αποφάσισε να τελειώσει από τώρα το θέμα της απόκτησής του, αν και είχε περιθώριο 12 μηνών. Ο Κολομβιανός μελετάει και τη γερμανική γλώσσα και φέτος έχει 5 γκολ και 11 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

AP Photo/Martin Meissner

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24