ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ - Μπάγερν Μονάχου: Η ενδεκάδα των Βαυαρών

Bayern's scorer Robert Lewandowski, front center, and his teammates celebrate the opening goal during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and FC Bayern Munich in Wolfsburg, Germany, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Michael Sohn)
Bayern's scorer Robert Lewandowski, front center, and his teammates celebrate the opening goal during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and FC Bayern Munich in Wolfsburg, Germany, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Michael Sohn) AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Με τον Λεβαντόβσκι στην κορυφή της επίθεσης και τους Ρόμπεν και Ναμπρί στα άκρα θα παραταχθεί κόντρα στην ΑΕΚ η Μπάγερν Μονάχου. Αναλυτικά οι 11 επιλογές του Νίκο Κόβατς.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει στη διάθεσή της τον Ριμπερί (έμεινε εκτός αποστολής) και οι Μπόατενγκ και Αλάμπα δεν είναι 100% έτοιμοι και θα μείνουν στον πάγκο, παρόλα αυτά η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League είναι γεμάτη από "βαριά" ονόματα.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται πάντως από τα γερμανικά ΜΜΕ για το γεγονός πως ο Τόμας Μίλερ έμεινε εκτός επιλογών του Νίκο Κόβατς για το αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Γερμανίας.

Αναλυτικά η σύνθεση των Βαυαρών: Νόιερ, Κίμιχ, Σούλε, Χούμελς, Ραφίνια, Χάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Χάμες Ροντρίγκες, Ρόμπεν, Ναμπρί, Λεβαντόβσκι.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Ούλριχ, Βάγκνερ, Μπάοτενγκ, Γκορέτσκα, Μίλερ, Αλάμπα, Ρενάτο Σάντσες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ