ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Υποψήφιος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα: "Ο Μέσι δεν σέβεται, να φέρει 700 εκατομμύρια και να φύγει"

Barcelona's Lionel Messi reacts after a missed scoring opportunity during the Spanish Copa del Rey, quarter final, soccer match between Athletic Bilbao and Barcelona at San Mames stadium in Bilbao, Spain, Thursday, Feb. 6, 2020. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Barcelona's Lionel Messi reacts after a missed scoring opportunity during the Spanish Copa del Rey, quarter final, soccer match between Athletic Bilbao and Barcelona at San Mames stadium in Bilbao, Spain, Thursday, Feb. 6, 2020. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τόνι Φρέισα, κατηγόρησε τον Λιονέλ Μέσι για έλλειψη σεβασμού και τάχθηκε εναντίον του με αφορμή το αίτημα αποχώρησης που κατέθεσε ο αρχηγός των μπλαουγκράνα.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Βαρκελώνη έχει κοπεί στα δύο με αφορμή την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι, στην πράξη βέβαια ο κόσμος έχει πάρει ξεκάθαρα το μέρος του 33χρονου ποδοσφαιριστή, αφήνοντας τη διοίκηση να... παίζει μόνη της. Οι μπλαουγκράνα έχουν διαμηνύσει στην πλευρά του αρχηγού τους πως δεν πρόκειται να μείνει ελεύθερος (ζήτησαν το ποσό των 222.000.000 ευρώ για να τον αποδεσμεύσουν), με τον Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου να διαχειρίζεται εδώ και μερικές ώρες μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις στην ιστορία του συλλόγου.

Στο πλευρό του νυν προέδρου στο συγκεκριμένο τουλάχιστον θέμα τάσσεται κι ο υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο στις επόμενες εκλογές, Τόνι Φρέισα. Εν προκειμένω μάλιστα, ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα παρουσιάστηκε ακόμη πιο αδιάλλακτος, σε δηλώσεις που έκανε στο Radio Marca για το θέμα.

" Δεν ανησυχώ υπέρ το δέον για το θέμα της αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι, γιατί όλα έχουν ένα τέλος. Το πιο σημαντικό είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησε, ένας άτυχος τρόπος, που δεν έδειξε σεβασμό στον σύλλογο. Είμαι έκπληκτος και απογοητευμένος ως ένας άνθρωπος που υποστηρίζει την Μπαρτσελόνα. Είμαι απογοητευμένος από αυτό που έκανε ο Λιονέλ Μέσι. Τα συμβόλαια πρέπει να τηρούνται, οπότε αυτό που πρέπει να κάνει είναι να δώσει 700.000.000 ευρώ (σ.σ.: αυτή είναι η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του) και να φύγει" τόνισε χαρακτηριστικά ο Τόνι Φρέισα.

Θυμίζουμε πως στην επίσημη ενημέρωση που υπήρξε προς την Μπαρτσελόνα από μέρους του, ο αρχηγός των μπλαουγκράνα υποστήριξε πως θέλει να μείνει ελεύθερος, κάνοντας χρήση σχετικού όρου που προβλέπεται στο συμβόλαιό του. Έναν όρο που πάντως η διοίκηση της Μπαρτσελόνα δεν αναγνωρίζει, θεωρώντας πως έχει παρέλθει χρονολογικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μέσι: Χαμός στον διεθνή Τύπο για την επιθυμία αποχώρησής του από τη Μπαρτσελόνα
Μέσι: Τα κορυφαία tweet για την είδηση που σόκαρε το ποδόσφαιρο
Μέσι: Fake το fax που κυκλοφόρησε

AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ