ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Υποψήφιος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα: "Έχουμε κάνει συζητήσεις με τον Κλοπ"

Liverpool's manager Jurgen Klopp watches as his players warm up ahead of the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad Stadium in Manchester, England, Thursday, July 2, 2020. (AP Photo/Peter Powell,Pool)
Liverpool's manager Jurgen Klopp watches as his players warm up ahead of the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad Stadium in Manchester, England, Thursday, July 2, 2020. (AP Photo/Peter Powell,Pool) AP PHOTO/PETER POWELL,POOL

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Μπαρτσελόνα, Ζόρντι Φάρε, τόνισε σε δηλώσεις του ότι έχει το δικό του σχέδιο για τους μπλαουγκράνα, ενώ μίλησε ήδη με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται για τις εκλογές του συλλόγου που θα πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο του 2021. Ένας από τους υποψηφίους προέδρους για την αντικατάσταση του Τζοζέπ Μπαρτομέου είναι ο Ζόρντι Φάρε.

Ο 44χρονος Ισπανός μιλώντας στην καταλανική εφημερίδα Sport αναφέρθηκε στα σχέδια του για το μέλλον της Μπαρτσελόνα και μάλιστα τόνισε ότι βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Γιούργκεν Κλοπ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μάλιστα, οι δηλώσεις αυτές έγιναν λίγες μέρες αφού νέος προπονητής στους μπλαουγκράνα είναι ο Ρόναλντ Κούμαν.

" Αν ο Κούμαν δουλέψει καλά θα παραμείνει φυσικά. Προφανώς έχουμε το δικό μας πλάνο και έχουμε ήδη ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις με τον Γιούργκεν Κλοπ, γιατί φαίνεται ότι η Μπαρτσελόνα χρειάζεται έναν τέτοιο προπονητή. Ο Κούμαν είναι μία καλή λύση, είναι ένας θρύλος στην ομάδα. Χρειάζεται τώρα στην ομάδα και του εύχομαι τα καλύτερα" ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο Ζόρντι Φάρε προσπάθησε να συμμετάσχει στις εκλογές του 2015, αλλά κόπηκε, καθώς δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες υπογραφές.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ