ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Χάνει οριστικά το clasico ο Νεϊμάρ

FC Barcelona's Neymar reacts during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Neymar reacts during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Μπαρτσελόνα δεν έκανε έφεση κατά της ποινής του Νεϊμάρ στο ισπανικό αθλητικό δικαστήριο, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρός του, με συνέπεια ο Βραζιλιάνος να χάσει το clasico με τη Ρεάλ.

Το αθλητικό δικαστήριο της Ισπανίας επιβεβαίωσε ότι δεν έλαβε κάποια έφεση κατά της απόφασης για τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό του Νεϊμάρ, με συνέπεια ο Βραζιλιάνος επιθετικός να απουσιάσει από το προσεχές clasico της Μπαρτσελόνα με αντίπαλο τη Ρεάλ στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Ο 25χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική για την αποβολή του στην ήττα των Καταλανών από τη Μάλαγα πριν από μία εβδομάδα και με ακόμα δύο για το ειρωνικό χειροκρότημα προς τον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης, καθώς είχε πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια του "Ροσαλέδα".

Η προθεσμία για την υποβολή έφεσης έληγε στις 15:00 ώρα Ισπανίας και ο πρόεδρος του δικαστηρίου, Ενρίκε Αρνάλντο, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι "καμία έφεση κανενός είδους παρουσιάστηκε και λύσαμε τη συνεδρίαση. Κανείς δεν ζήτησε να εξεταστεί κάποια έφεση".

Η Μπαρτσελόνα υποστηρίζει ότι απέστειλε τα σχετικά έγγραφα στις 13:00 ώρα Ισπανίας και ανακοίνωσε ότι θα εξαντλήσει κάθε νομική οδό ώστε να αναστείλει προσωρινά την τιμωρία του Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος θα απουσιάσει και από τα παιχνίδια με αντίπαλο την Οσασούνα και την Εσπανιόλ.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ