ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βρήκε δουλειά για να συναντήσει τον Μέσι και την έχασε

Βρήκε δουλειά για να συναντήσει τον Μέσι και την έχασε

Ο Μαρτίν Γκάλι έκανε τα πάντα για να συναντήσει το ίνδαλμά του, Λιονέλ Μέσι. Μέχρι που έχασε τη δουλειά, την οποία βρήκε γι' αυτόν ακριβώς τον ειδικό σκοπό.

Ο Μαρτίν Γκάλι είναι 27 ετών και γεννήθηκε στη Μαρ ντελ Πλάτα, στην Αργεντινή. Το όνειρό του ήταν να συναντήσει τον Μέσι, να του μιλήσει, να τον αγκαλιάσει, να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του.

Δεν αγόρασε εισιτήριο για κάποιο ματς, δεν περίμενε τον "Pulga" να πάει στην πατρίδα του για τις υποχρεώσεις της "αλμπισελέστε", αλλά επέλεξε κάτι πιο περίπλοκο.

Ετοίμασε τις βαλίτσες του και τον περασμένο Ιούνιο μετακόμισε στη Βαρκελώνη. Λίγο καιρό μετά την εγκατάστασή του, βρήκε δουλειά ως σερβιτόρος στο "Camp Nou".

Τις ώρες εργασίας λειτουργούσε ως ντετέκτιβ. Παρακολουθούσε τη ρουτίνα της ομάδας, σχεδίαζε μεθοδικά τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν να διασταυρωθούν οι δρόμοι τους.

Το απόγευμα της 19ης Σεπτέμβρη βρέθηκε μιαν ανάσα από το στόχο του. Μετά το ματς με την Έιμπαρ, βρέθηκε απέναντι στον Μέσι. Αλλά δεν μπορούσε να του μιλήσει!

Τα κατάφερε στο ματς με τον Ολυμπιακό. Τον συνάντησε, του ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί, τον αγκάλιασε. Αλλά η ιστορία δεν είχε happy end για τον ίδιο.

Μόλις η ιστορία του είδε το "φως" της δημοσιότητας, έχασε τη δουλειά του. Μπορεί να μένουν θέματα δικαστικής φύσης να διευθετηθούν, αλλά ο ίδιος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ