ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Βόμβα" Πικέ για Νεϊμάρ: "Μένει!"

FC Barcelona's Gerard Pique, right, celebrates with his teammate Neymar after scoring against Athletic Bilbao during a quarterfinal, second leg, Copa del Rey soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Jan. 27, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Gerard Pique, right, celebrates with his teammate Neymar after scoring against Athletic Bilbao during a quarterfinal, second leg, Copa del Rey soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Jan. 27, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Νεϊμάρ δεν πάει πουθενά! Ο Ζεράρ Πικέ ανακοίνωσε μέσω instagram ότι ο Βραζιλιάνος "μένει" στην Μπαρτσελόνα, φέρνοντας τα πάνω κάτω στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο!

Την ώρα που τα σενάρια για τον τρόπο που θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν έδιναν και έπαιρναν, ο Ζεράρ Πικέ έφερε τα πάνω κάτω και με μία φωτογραφία με τον Βραζιλιάνο ανακοίνωσε ότι "μένει".

Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες είχαν αρχίσει εδώ και μέρες την προσπάθεια να μεταπείσουν τον φίλο και συμπαίκτη τους στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο δεν έδειχναν να τα καταφέρνουν. Την ώρα που τα περισσότερα ΜΜΕ έκαναν λόγο για "95% πιθανότητα αποχώρησης", μόνο το καταλανικό ραδιόφωνο "RAC1" δημοσίευσε ότι "κατά 80% ο Νεϊμάρ μένει".

Μάλιστα, στήριζε αυτό το σενάριο σε δύο παράγοντες. Ο πρώτος είναι ότι οι προσπάθειες των συμπαικτών του έπιασαν τόπο και ότι ο 25χρονος διεθνής αισθάνεται στη Βαρκελόνη σαν να βρίσκεται σε μία δεύτερη οικογένεια. Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τη διαφωνία στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Παρί και Νεϊμάρ, για το πώς θα καταβληθούν τα χρήματα της ρήτρας αποδέσμευσης στην Μπαρτσελόνα.

Με βάση το τελευταίο σενάριο που κυκλοφόρησε, η γαλλική ομάδα ήθελε ο ίδιος ο Βραζιλιάνος να πληρώσει τα 222.000.000 ευρώ της ρήτρας και να τον αποπληρώσει μέσω των δικαιωμάτων προβολής του.

Το βράδυ της Κυριακής, ο Πικέ φαίνεται πως ανακοίνωσε την παύση των διαδικασιών αποχώρησης του Νεϊμάρ, με μία φωτογραφία όπου κρατάει αγκαλιά τον χαμογελαστό Νεϊμάρ και με ένα "λακωνικό" μήνυμα: "Μένει!".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ