ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βιγιαρεάλ: "Η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο μας κλέβουν παίκτες"

Barcelona forward Malcom, right, vies for the ball with Villarreal's Vicente Iborra, center, and Alfonso Pedraza during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and FC Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Tuesday, April 2, 2019.(AP Photo/Alberto Saiz)
Barcelona forward Malcom, right, vies for the ball with Villarreal's Vicente Iborra, center, and Alfonso Pedraza during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and FC Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Tuesday, April 2, 2019.(AP Photo/Alberto Saiz) AP

Ο πρόεδρος της Βιγιαρεάλ, Φερνάντο Ρόιγκ, ισχυρίστηκε ότι η Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μπιλμπάο κλέβουν νεαρούς παίκτες από την ομάδα του.

Βιγιαρεάλ και Μπαρτσελόνα μας χάρισαν ένα τρομερό παιχνίδι το βράδυ της Τρίτης (2/4) και το 4-4 αποζημίωσε με το παραπάνω όσους είδαν το ματς μέχρι το τέλος του.

Ο πρόεδρος των Κίτρινων Υποβρυχίων, Φερνάντο Ρόιγκ, που μάλλον ικανοποιημένος θα ήταν από την απόδοση της ομάδας του, θέλησε να προβεί σε ορισμένες καταγγελίες απέναντι στην αντίπαλο της Βιγιαρεάλ, έπειτα από την λήξη του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, ο Ρόιγκ άναψε φωτιές, αφού κατηγόρησε την Μπαρτσελόνα, την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Αθλέτικ Μπιλμπάο ότι κλέβουν παίκτες κάτω των 16 χρονών που βρίσκονται στις Ακαδημίες της ομάδας του, οι οποίες, λέει, είναι οι καλύτερες στην Ισπανία. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι αυτό το πράγμα γίνεται συνεχώς.

"Κάθε χρόνο μας κλέβουν οι μεγάλες ομάδες. Κάθε χρόνο μας παίρνουν παίκτες επειδή έχουμε το καλύτερο σύστημα στην Ισπανία. Έρχονται ομάδες εδώ και μας κλέβουν τους παίκτες. Χάνουμε 15χρονους ποδοσφαιριστές επειδή δεν έχουν γίνει ακόμη επαγγελματίες. Η Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι οι ομάδες που το κάνουν αυτό. Πρέπει να βγω να το πω αυτό" ανέφερε ο Ρόιγκ.

Έκλεισε τις δηλώσεις του για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, βγάζοντας παράλληλα και πικρία για το γεγονός ότι η Βιγιαρεάλ θα μπορούσε να αναδειχθεί νικήτρια: "Είναι η Μπαρτσελόνα, είναι δύσκολο, παίξαμε πολύ καλά, όμως είχε την ίδια εξέλιξη με το ματς στο Φιγό. Η Μπαρτσελόνα κέρδισε ένα πόντο, εμείς χάσαμε δύο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι μιμήθηκε τον τέλειο εαυτό του στο φάουλ
Μπαρτσελόνα: Ο Βαλβέρδε μίλησε για την εξάρτηση από τον Μέσι
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ