ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βιδάλ: "Δεν είμαι χαρούμενος, δεν είμαι ευτυχισμένος"

Chile's Arturo Vidal reacts during the Copa America third-place soccer match against Argentina at the Arena Corinthians in Sao Paulo, Brazil, Saturday, July 6, 2019. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Chile's Arturo Vidal reacts during the Copa America third-place soccer match against Argentina at the Arena Corinthians in Sao Paulo, Brazil, Saturday, July 6, 2019. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP PHOTO/VICTOR R. CAIVANO

Ο Αρτούρο Βιδάλ παραδέχτηκε σε συνέντευξή του πως δεν αισθάνεται καλά στην Μπαρτσελόνα και έκλεισε ταυτόχρονα το μάτι στην Ίντερ αποθεώνοντας τον πρώην τεχνικό του, Αντόνιο Κόντε.

Αρτούρο Βιδάλ και Αντόνιο Κόντε είχαν συνεργαστεί πριν μερικά χρόνια με απόλυτη επιτυχία όταν αμφότεροι δούλευαν για λογαριασμό της Γιουβέντους και δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό από τώρα να ξανασμίξουν στην... Ίντερ.

Ναι μεν ο Χιλιανός διεθνής μέσος ανήκει στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο δεν είναι από τους παίκτες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αγωνιστικής μάχης για τους μπλαουγκράνα δίπλα στον Ερνέστο Βαλβέρδε ενώ το ενδιαφέρον της Ίντερ προς αυτόν είναι δεδομένο.

Αυτό το φλέρτ ήρθε μάλιστα ο ίδιος να το απογειώσει με τις τελευταίες του δηλώσεις, καθώς όχι μόνο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αντόνιο Κόντε αλλά και για την επιρροή που είχε στην εξέλιξη της καριέρας του αλλά παραδέχτηκε φόρα-παρτίδα πως δεν περνάει καλά στην Βαρκελώνη.

"Δουλεύω πάντα σκληρά για να παραμείνω στην ομάδα και να πετύχω τους στόχους της σεζόν. Δεν είμαι χαρούμενος, δεν είμαι ευτυχισμένος, όμως κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίσω φανέλα βασικού.

Barcelona's Arturo Vidal reacts during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Betis at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 25, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Arturo Vidal reacts during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Betis at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 25, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Μέσα στην ομάδα κανείς δεν κάνει αυτά που κάνω εγώ, όμως ο προπονητής κάνει τις επιλογές. Αισθάνομαι τον εαυτό μου νικητή, κατά τη διάρκεια της καριέρας μου ήμουν πάντα σημαντικός παίκτης και βασικός", τόνισε ο Βιδάλ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα της πατρίδας του "El Mercurio" για να μιλήσει κατόπιν για την εξαιρετική συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον νυν τεχνικό της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε.

"Θυμάμαι τους αρκετούς τίτλους που κατακτήσαμε μαζί. Χάρη σε εκείνον βελτιώθηκα σημαντικά και έγινα ένας από τους καλύτερους. Η εμπιστοσύνη είναι το σημαντικότερο πράγμα στο ποδόσφαιρο και αν σε πιστεύει ένας προπονητής, είναι αναπόφευκτο να βελτιωθείς".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ