ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαλβέρδε: "Νιώθω υπεύθυνος, δεν αξίζαμε να κερδίσουμε"

Barcelona coach Ernesto Valverde sits on the bench during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Βαλβέρδε (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τη Γρανάδα και ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανέλαβε τις ευθύνες που του αναλογούν.

Η ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Γρανάδα με 2-0 εκτός έδρας έφερε μουρμούρες στην Βαρκελώνη ακόμα και για την παρουσία του Ερνέστο Βαλβδέρδε στον πάγκο των μπλαουγκράνα.

Ο ίδιος ο Ισπανός προπονητής όμως με το τέλος της αναμέτρησης δεν κρύφτηκε και ανέλαβε τις ευθύνες τους λέγοντας πως και ο ίδιος είναι υπεύθυνος για το κακό πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα του εκτός έδρας.

Για το αν το γκολ που μπήκε νωρίς σημάδεψε το ματς:
«Μπορεί, αλλά προσωπικά δεν το νομίζω. Αυτό που ξέρω είναι, ότι είμαστε πολύ κακοί εκτός έδρας. Προσπαθούσαμε να γυρίσουμε, αλλά εκείνοι ήταν πολύ καλά στημένοι. Ήρθε, όμως, και το 2-0 κι έγινε πολύ περίπλοκο. Εκτός έδρας δεν κάνουμε καλά παιχνίδια και ο αντίπαλός μας έφτασε στην πρώτη θέση. Δεν είναι όμως δικαιολογία αυτό».

Για το τι τον νευριάζει πιο πολύ:
«Θα δούμε. Πάντα είσαι υπεύθυνος για το τι συμβαίνει. Αυτοί που δρουν και κερδίζουν ή χάνουν είναι οι ποδοσφαιριστές, αλλά νιώθω υπεύθυνος για αυτό που συνέβη. Μπορείς να χάσεις ή να κερδίσεις, αλλά όταν χάνεις πρέπει να μπορείς να λες, ότι άξιζες να κερδίσεις. Κι εμείς δεν αξίζαμε να κερδίσουμε».

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ