ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαλβέρδε: "Ιδιαίτερη η επιστροφή μου στον Πειραιά"

Βαλβέρδε: "Ιδιαίτερη η επιστροφή μου στον Πειραιά"

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, χαρακτήρισε ιδιαίτερη την επιστροφή του στο "Γ. Καραϊσκάκης" ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, τον οποίον χαρακτήρισε "εκπληκτικό club". Τι είπε για τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα (μαζί με τις Γιουβέντους και Σπόρτινγκ) για τη φάση των ομίλων του Champions League και θα βρει στο δρόμο του τον πρώην προπονητή του και νυν των "μπλαουγκράνα", Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο "Txingurri" στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Αλαβές (26/8, 19:15) αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον Πειραιά (31/10, 21:45) και την αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους".

"Είναι δύσκολος όμιλος, δεν μπορούμε να το αρνηθούμε. Η Γιουβέντους ήταν φιναλίστ του περυσινού τελικού, έχει ισορροπία σε άμυνα κι επίθεση. Θα είναι ιδιαίτερη η επιστροφή μου στην έδρα του Ολυμπιακού. Μου φέρθηκαν πολύ καλά, είναι εκπληκτικό club", υποστήριξε αρχικά για τον όμιλο του Champions League και στη συνέχεια μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ουσμάν Ντεμπελέ:

"Μας δίνει βάθος στις επιλογές, κάτι που είχαμε ανάγκη. Μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές, στο κέντρο, είναι τεχνίτης. Ελπίζουμε να φέρει πολλά στην ομάδα. Ξέρουμε πως είναι τα πράγματα στο μεταγραφικό παζάρι. Έχουν εκτοξευτεί οι τιμές. Αλλά, ο ποδοσφαιριστής στον αγωνιστικό χώρο δεν σκέφτεται το κόστος.

Εμείς, ελπίζουμε να πάρουμε το καλύτερο από αυτόν. Δεν ξέρω πότε θα κάνει ντεπούτο. Ελπίζω κατά τη διακοπή (λόγω εθνικών ομάδων) να τον γνωρίσω καλύτερα και να τον εντάξω στην ομάδα. Είναι μια μεταγραφή της ομάδας, ούτε του προπονητή, ούτε του τεχνικού διευθυντή. Είναι μια μεταγραφή όλων".

Photo credits: Barcelona Twitter

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ