ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαλβέρδε: "Η Μάντσεστερ μπορεί να μας κάνει να υποφέρουμε"

Barcelona's head coach Ernesto Valverde waits for the start of a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Espanyol at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday March 30, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's head coach Ernesto Valverde waits for the start of a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Espanyol at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday March 30, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, παρουσιάστηκε αισιόδοξος, αλλά και προσγειωμένος ταυτόχρονα για το παιχνίδι των Μπλαουγκράνα απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ" στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τα προημιτελικά του Champions League την Τετάρτη (10/4).

Ο προπονητής των Μπλαουγκράνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, εμφανίστηκε αισιόδοξος στην συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε της αναμέτρησης, αφού υποστήριξε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε φόρμα.

"Είμαστε σε φόρμα, είναι καλή στιγμή για μας. Είμαστε στη καλύτερη μας στιγμή, γιατί το περιμέναμε από τότε που αποκλείσαμε τη Λιόν στους 16. Ανυπομονούμε να αντιμετωπίσουμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αυτό το υπέροχο γήπεδο. Ξέρουμε ότι είμαστε σε φόρμα, αλλά πρέπει να παίξουμε καλά και στα δύο παιχνίδια" δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Βέβαια, στην συνέχεια θέλησε να χαμηλώσει τους τόνους, αφού, όπως ανέφερε, η Γιουνάιτεντ διαθέτει ποδοσφαιριστές με ικανότητες που μπορούν να κάνουν ζημιά: "Είναι ξεκάθαρο ότι έχουν την ικανότητα να μας βλάψουν, όπως μπορεί κάθε ομάδα. Ξέρουμε ότι έχουν υπέροχους παίκτες και πρέπει να αποφύγουμε να μας προκαλέσουν ζημία. Δεν θέλουμε να αφήσουμε το παιχνίδι να μας γλιστρήσει. Έχουν γρήγορους παίκτες και μπορούν να μας κάνουν να υποφέρουμε, ειδικά σε κάποιους τομείς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπαρτσελόνα: Με αντίπαλο τον Μέσι
Πικέ: "Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Αγγλίας"
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ