ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαλβέρδε: "Ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με τον Μέσι"

Βαλβέρδε: "Ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με τον Μέσι"

O Ερνέστο Βαλβέρδε κλήθηκε να σχολιάσει τις ιστορικές φωτογραφίες που βρίσκονται στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα και όταν έφτασε η σειρά του Λιονέλ Μέσι δεν δίστασε να αποθεώσει τα κατορθώματα του Αργεντινού σούπερ σταρ. (VIDEO)

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποτελεί, όπως είναι λογικό, το κεντρικό πρόσωπο της Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού ζει πρωτόγνωρες στιγμές στη Βαρκελώνη, αφού τα φώτα της δημοσιότητας έχουν στραφεί πάνω του.

Ο Βάσκος βρίσκεται σε διαδικασία προσαρμογής στο νέο περιβάλλον του, με συνέπεια οι άνθρωποι της "Μπάρτσα" να αναζητούν τρόπος να κάνουν πιο εύκολο το έργο του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το video που δημιούργησαν με τον Βαλβέρδε να σχολιάζει τις ιστορικές φωτογραφίες που βρίσκονται στα αποδυτήρια των Καταλανών.

Μάλιστα, όταν ήρθε η ώρα να σχολιάσει την θρυλική -πλέον- φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι μετά το 6-1 της Μπαρτσελόνα επί της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Βάσκος δεν δίστασε να αποθεώσει τα κατορθώματα του Αργεντινού σούπερ σταρ.

"Eίναι μια εξαιρετική φωτογραφία, τα χέρια του, τα πάντα σε αυτήν και το γεγονός ότι το timing ήταν σωστό προς το τέλος μιας σπουδαίας βραδιάς. Ο Λιονέλ Μέσι κάθε μέρα σε εκπλήσσει θετικά, είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι μαζί του.

Θα κάνει κάτι απίστευτο την κάθε ημέρα και ενώ νομίζεις ότι είναι αδύνατον την επόμενη να κάνει κάτι ακόμα καλύτερο, αυτός το καταφέρνει και συνεχίζει να βελτιώνεται. Όταν κάποιος επαναλαμβάνει τα καλύτερα πράγματα συνεχώς, φτάνεις σε κάποιο σημείο που νομίζεις ότι είναι αδύνατον να τα επαναλάβει ή να τα βελτιώσει, αλλά αυτός συνεχίζει να γίνεται όλο και καλύτερος",

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ