ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαλβέρδε: "Εξεπλάγην από την τιμωρία του Ντιέγκο Κόστα"

Barcelona coach Ernesto Valverde takes his seat prior to a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday April 6, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona coach Ernesto Valverde takes his seat prior to a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday April 6, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, παραδέχθηκε ότι εξεπλάγη από την ποινή οκτώ αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον φορ της Ατλέτικο, Ντιέγκο Κόστα.

Χωρίς τον Ντιέγκο Κόστα είναι πλέον αναγκασμένη να πορευτεί ως το τέλος της σεζόν η Ατλέτικο, καθώς ο πολιτογραφημένος Ισπανός επιθετικος τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού οκτώ αγωνιστικών για την επεισοδιακή συμπεριφορά του και την αποβολη του στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα το περασμένο Σάββατο ( νίκη με 2-0 για τους "μπλαουγκράνα").

Ο τεχνικός της ομάδας της Βαρκελώνης, Ερνέστο Βαλβέρδε, παραδέχθηκε ότι εξεπλάγη από την ποινή οκτώ αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον 30χρονο επιθετικό. Μάλιστα, όπως υποστήριξε, θα περίμενε τιμωρία τεσσάρων ματς μάξιμουμ.

"Οκτώ αγωνιστικές δεν είναι αμελητέα τιμωρία. Φανταζόμουν ότι μπορεί να είναι τέσσερις αγωνιστικές. Ή κάτι παρόμοιο. Οι οκτώ αγωνιστικές είναι σημαντική ποινή κι εξεπλάγην", υποστήριξε ο "Τσινγκούρι".

Με αυτή την τιμωρία, η σεζόν έχει ουσιαστικά τελειώσει για τον Κόστα από τη στιγμή που απομένουν επτά αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της φετινής La Liga, με τα ισπανικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως ίσως το ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα να ήταν και το τελευταίο του με τη φανέλα της "Ατλέτι" στη δεύτερη θητεία του στους "ροχιμπλάνκος".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ