ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαλβέρδε: "Δεν είναι φυσιολογικό τρία πέναλτι εις βάρος μας σε έξι ματς"

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde arrives for a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Friday, May 24, 2019. FC Barcelona will play against Valencia in the Spanish Copa del Rey soccer match final on Saturday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde arrives for a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Friday, May 24, 2019. FC Barcelona will play against Valencia in the Spanish Copa del Rey soccer match final on Saturday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, τα έβαλε για πρώτη φορά στην μπλαουγκράνα θητεία του με τη διαιτησία καθώς υποστήριξε ότι δεν είναι φυσιολογικό να έχουν σφυριχτεί τρία πέναλτι εις βάρος της ομάδας του στα πρώτα έξι ματς της.

Η Μπαρτσελόνα απογοητεύει στην εκκίνηση της σεζόν καθώς δεν έχει ακόμη νίκη εκτός έδρας. Στην πρεμιέρα της La Liga γνώρισε την ήττα από την Μπιλμπάο, στην Παμπλόνα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Οσαασούνα, ενώ στη Γρανάδα γνώρισε νέα ήττα 2-0 από τους Ανδαλουσιάνους.

Στη Γερμανία αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με την Ντόρτμουντ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. O Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται ξανά υπό αμφισβήτηση και για πρώτη φορά στην μπλαουγκράνα θητεία του τα έβαλε με τη διαιτησία.

Δεν θεωρεί φυσιολογικό να έχουν σφυριχτεί τρία πέναλτι (σε Γρανάδα, Παμπλόνα και Ντόρτμουντ) στα πρώτα έξι ματς.

"Είναι νωρίς, αλλά δεν είναι φυσιολογικό να σφυρίζουν τρία πέναλτι εις βάρος μας σε έξι ματς. Ούτε είναι φυσιολογικό η Βαλένθια και η Μπέτις να σκοράρουν όταν κυριαρχούμε. Πρέπει ν' αναλύσουμε αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Και πέρυσι υποφέραμε, αλλά μετά το γυρίσαμε. Μετά ήταν το ναυάγιο στο Λίβερπουλ.

Αλλά εκτός έδρας δεν έχουμε καλά αποτελέσματα κι αυτή η κατάσταση πρέπει ν' ανατραπεί. Ξέρω ότι εδώ που βρίσκομαι κρίνομαι από τα αποτελέσματα. Στο ποδόσφαιρο μπορείς να μπεις σε κρίσιμη μέσα σε τρεις ημέρες και να βγεις από αυτή επίσης σε τρεις ημέρες", υποστήριξε ο τσινγκούρι. Δείτε τα τρία ματς των Καταλανών με πέναλτι:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ