ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαλντές vs. Κλάιφερτ: Νικητής ο Ολλανδός, απολύθηκε ο πρώην κίπερ της Μπάρτσα

Barcelona's goalkeeper Victor Valdes, reacts while receiving a yellow card during his Spanish La Liga soccer match against Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, April 16, 2011. (AP Photo/Arturo Rodriguez)
Barcelona's goalkeeper Victor Valdes, reacts while receiving a yellow card during his Spanish La Liga soccer match against Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, April 16, 2011. (AP Photo/Arturo Rodriguez) ASSOCIATED PRESS

Παρελθόν από την Μπαρτσελόνα ο Βίκτορ Βαλντές. Η Μπάρτσα ενημέρωσε πως απέλυσε από τις ακαδημίες της τον πρώην τερματοφύλακά της.

Αντίο, ξανά, είπε στην Μπαρτσελόνα ο Βίκτορ Βαλντές. Η Μπάρτσα με ανακοίνωσή της τη Δευτέρα (7/10) γνωστοποίησε την απόλυση του παλαίμαχου τερματοφύλακα από τις ακαδημίες της.

Ο Βαλντές ήταν προπονητής της U19 των Καταλανών, αλλά η θητεία του άντεξε μόλις τρεις μήνες. Σύμφωνα με τους Ισπανούς δημοσιογράφους, αιτία για ν' απομακρυνθεί ο Βαλντές στάθηκε η κρίση στις σχέσεις του με τον Πάτρικ Κλάιφερτ.

Ολλανδός θρύλος είναι ο διευθυντής της Μασία και με τον Βαλντές εκτός από το επεισόδιο που είχαν προ ημερών, αρκετές φορές εν μέσω της συνεργασίας τους φέρεται να ήρθαν σε κόντρα για τον τρόπο λειτουργίας των ομάδων των Ακαδημιών.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ