ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Τσακωμός Μέσι και Πικέ με Βαλβέρδε στα αποδυτήρια"

"Τσακωμός Μέσι και Πικέ με Βαλβέρδε στα αποδυτήρια"
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Γνωστή τηλεοπτική εκπομπή στην Ισπανία ισχυρίζεται ότι υπήρξε καυγάς του Λιονέλ Μέσι με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στα αποδυτήρια μετά από τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα.

Μία από τις πιο γνωστές αθλητικές εκπομπές της ισπανικής τηλεόρασης, με αμφιλεγόμενα και συχνά αμφισβητούμενα ρεπορτάζ, μετέδωσε την Τετάρτη ότι ο Λιονέλ Μέσι και ο Ζεράρ Πικέ τσακώθηκαν στα αποδυτήρια του "Ολίμπικο" με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Αιτία, ο αναπάντεχος όσο και ταπεινωτικός αποκλεισμός από τη Ρόμα στα προημιτελικά του Champions League, παρά τη νίκη με 4-1 στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, στο "Καμπ Νόου".

Όπως ισχυρίστηκε ο ρεπόρτερ της εκπομπής Ιγνάθιο Μιγκέλεθ, ο Αργεντινός επιθετικός ζήτησε εξηγήσεις από τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού για την τακτική και τη φιλοσοφία με την οποία προσέγγισε τη ρεβάνς, καθώς και τις κακές αλλαγές που πραγματοποίησε. Ο Μέσι εμφανίστηκε εκνευρισμένος κυρίως από τη στάση του τεχνικού του όταν οι "τζιαλορόσι" προηγήθηκαν με δύο γκολ και ήθελαν ακόμα ένα για να φτάσουν σε σκορ πρόκρισης, το οποίο βρήκαν στο 82' με τον Κώστα Μανωλά, ένα λεπτό μετά από την πρώτη αλλαγή του Βαλβέρδε, του Αντρέ Γκόμες στη θέση του Αντρές Ινιέστα.

Ο αρχηγός των Καταλανών, εξάλλου, εμφανίζεται στο ημίχρονο να αφήνει σπόντες για την τακτική του προπονητή του, αφού απευθυνόμενος στον Σέρτζι Ρομπέρτο, η κάμερα τον απαθανάτισε να λέει "ναι, θα την χάσουμε στο τέλος (σ.σ. την πρόκριση) , εάν κάνουμε ο,τι κάνουμε".

Την ώρα που ο Μέσι ξεσπούσε εις βάρος του Βαλβέρδε, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή του "MEGA TV", κανείς άλλος συμπαίκτης του δεν μίλησε ή πήρε το μέρος κάποιου, πλην του Ζεράρ Πικέ. Ο κεντρικός αμυντικός των "μπλαουγκράνα" κι εκ των ηγετών των αποδυτηρίων, συμφώνησε ανοιχτά με τον Μέσι για την κριτική που άσκησε στον Βαλβέρδε και για το ότι 54χρονος τεχνικός δεν έκανε τις απαιτούμενες διορθωτικές κινήσεις.

Ο Μιγκέλεθ υποστηρίζει, μάλιστα, ότι ο Βαλβέρδε ανέλαβε την ευθύνη και απάντησε στον Μέσι ότι έχει δίκιο κι ότι έπρεπε να είχε παρέμβει για να αποτραπεί ο διαφαινόμενος αποκλεισμός από τους "τζιαλορόσι", που κρατά την Μπαρτσελόνα μακριά από ημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για τρίτη σερί σεζόν.



Την ίδια στιγμή πάντως, ένα άλλο ΜΜΕ, η "Mundo Deportivo", υποστηρίζει ότι δεν τίθεται θέμα Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα από τη διοίκηση, αφού θεωρούν φανταστική την εκκίνηση της σεζόν και την πιθανή κατάκτηση του εγχωρίου νταμπλ, με συνέπεια αυτό που ζητούν ναι είναι η ψυχραιμία και η περισυλλογή για το μέλλον.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ