ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρόμος στην οικεία του Τζόρντι Άλμπα: Ληστεία ενώ η οικογένειά του ήταν μέσα

Spain's Jordi Alba reacts after losing by penalty shootout the round of 16 match between Spain and Russia at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 1, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Spain's Jordi Alba reacts after losing by penalty shootout the round of 16 match between Spain and Russia at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 1, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ληστές εισέβαλαν τη Δευτέρα (5/11) το βράδυ στην οικεία του Τζόρντι Άλμπα - ο οποίος ευρίσκετο με την αποστολή της Μπαρτσελόνα στο Μιλάνο - σκορπώντας τρόμο στην οικογένεια του Καταλανού μπακ.

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται από την Ίντερ (6/11, 22:00) στο Μιλάνο - live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς - για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League αλλά η παραμονή του ματς ήταν δύσκολη για τον Καταλανό αριστερό μπακ των "μπλαουγκράνα", Τζόρντι Άλμπα.

Ο ίδιος μπορεί να βρισκόταν στην ιταλική πόλη, αλλά ληστές εισέβαλαν στην οικεία του στη Βαρκελώνη την ώρα που η οικογένειά του ήταν μέσα. Οι δράστες μπήκαν από το παράθυρο.

Η αστυνομία της Καταλονίας έχει ξεκινήσει έρευνα για να προχωρήσει στον εντοπισμό των ληστών. Διάρρηξη δεν παρατηρήθηκε μόνο στην οικεία του Άλμπα, αλλά και σε άλλες στην περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ