ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τρομερός Βαλβέρδε: Δίνει ταξιδιωτικές οδηγίες για την Αθήνα

Τρομερός Βαλβέρδε: Δίνει ταξιδιωτικές οδηγίες για την Αθήνα

Η Μπαρτσελόνα ανέβασε ένα video με πρωταγωνιστή τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος δίνει ταξιδιωτικές οδηγίες για τα μνημεία που αξίζει να επισκεφθεί κάποιος στην Αθήνα, με αφορμή την αποψινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Η αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League έχει ξεχωριστή σημασία για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος επιστρέφει στο "Γ. Καραϊσκάκης" για πρώτη φορά ως αντίπαλος σε επίσημο παιχνίδι.

Οι φίλαθλοι των "ερυθρολεύκων" αναμένεται να τον υποδεχθούν με... τιμές, αφού δεν ξεχνούν την τριετή προσφορά του Βάσκου τεχνικού στην ομάδα τους. Μάλιστα, το γεγονός πως το "Txingurri" έχει ζήσει για τρία χρόνια στην Ελλάδα και δη στην Αθήνα, έδωσε την ευκαιρία στους ανθρώπους της "Μπάρτσα" να δημιουργήσουν ένα video στο οποίο δίνει ταξιδιωτικές οδηγίες για τα μνημεία που αξίζει να επισκεφθεί κάποιος στην Αθήνα.

Ο Βάσκος κάνει ειδική μνεία στο μουσείο της Ακρόπολης, τον Παρθενώνα, το Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, ενώ μιλά και για τις όμορφες βόλτες σε Πλάκα και Κολωνάκι.

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ