ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τρελαμένος με το διπλό της Μπαρτσελόνα ο τιμωρημένος ο Νεϊμάρ!

Τρελαμένος με το διπλό της Μπαρτσελόνα ο τιμωρημένος ο Νεϊμάρ!

Μπορεί να μην έπαιζε ο Νεϊμάρ στο Clasico, παρ' όλα αυτά έζησε έντονα τη μεγάλη νίκη της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης με 3-2 στο Μπερναμπέου. Δείτε πώς πανηγύρισε μέσω... κινητού ο Βραζιλιάνος επιθετικός (VIDEO).

Η Μπαρτσελόνα θριάμβευσε στο Clasico, επικρατώντας με 3-2 της Ρεάλ Μαδρίτης στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" χάρη σε... buzzer beater του Λιονέλ Μέσι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και έβαλε "φωτιά" στο πρωτάθλημα πέντε "στροφές" πριν το φινάλε της La Liga. Πλέον, οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες, αλλά η Ρεάλ έχει ένα ματς λιγότερο, αυτό με την Θέλτα στη Γαλικία, επομένως ακόμα έχει το πάνω χέρι.

Μετά τη λήξη του αγώνα στη Μαδρίτη, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα έβγαλαν την καθιερωμένη selfie απ' τα αποδυτήρια, στην οποία βρίσκεται τόσο ο τραυματίας Αλέις Βιδάλ όσο κι ο... Νεϊμάρ μέσω του κινητού τηλεφώνου του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δεν ξέχασε τον μεγάλο απόντα του ντέρμπι. Έτσι, λοιπόν, κάλεσε τον Βραζιλιάνο και εκείνος... πόζαρε μαζί με τους υπόλοιπους, αποδεικνύοντας πως η Μπαρτσελόνα είναι πάνω απ' όλα ομάδα.

Πάντως, όλα τα λεφτά είναι ο πανηγυρισμός του Νεϊμάρ μέσω του κινητού. Ο διεθνής Βραζιλιάνος τρελάθηκε, έκανε σαν παλαβός μετά το τέλος του αγώνα, κανονικός οπαδός, το έζησε σα να ήταν μέσα στο γήπεδο, δείχνοντας πόσο πολύ έχει δεθεί με τους Καταλανούς. Οι αντιδράσεις του ήταν εκπληκτικές μαζί με την παρέα του. Τι και αν είναι επαγγελματίας, αυτό δεν του στερεί τίποτα από τα συναισθήματα που μπορεί να νιώσει κάποιος που αγαπάει μια ομάδα!

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ