ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τραυματίας ο Κοουτίνιο

Τραυματίας ο Κοουτίνιο

Πρόβλημα αποκάλυψαν οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Φιλίπε Κοουτίνιο πριν από τη μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα, έστω κι αν δεν ήταν αρκετό να χαλάσει τη μεταγραφή.

Ο Φιλίπε Κοουτίνιο θα αργήσει να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την Μπαρτσελόνα, παρότι οι Καταλανοί δαπάνησαν 120.000.000 ευρώ για να τον καταστήσουν τη δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου και θα δώσουν ακόμα 40.000.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους.

Οι δύο σύλλογοι είχαν ανακοινώσει τη συμφωνία τους από το Σάββατο, ωστόσο η μεταγραφή δεν είχε ολοκληρωθεί, αφού απέμεναν οι ιατρικές εξετάσεις που γίνονται σε κάθε ποδοσφαιριστή πριν από μία μετακίνηση.

Τραυματίας ο Κοουτίνιο

Το ίδιο συνέβη και με τον 25χρονο Βραζιλιάνο, ο οποίος βρέθηκε στην κλινική "Assistència Sanitària" της Βαρκελόνης για να υποβληθεί στα απαραίτητα τεστ και κάπου εκεί εντοπίστηκε πρόβλημα! Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει μυικό τραυματισμό στον δεξί μηρό και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα τους "μπλαουγκράνα"!

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η προέλευση του τραυματισμού. Τελευταία συμμετοχή του ήταν στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Λέστερ στις 30 Δεκεμβρίου 2017, όπου έγινε αλλαγή στο 89', χωρίς εμφανή τραυματισμό.

Φυσικά, ένα τέτοιου μεγέθους πρόβλημα δεν είναι ικανό για να χαλάσει τη μεταγραφή του. Αμέσως μετά από τις εξετάσεις, εξάλλου, βρέθηκε στο "Καμπ Νόου" για τις υπογραφές συμβολαίων και την παρουσίασή του, μπροστά σε χιλιάδες φίλους της Μπαρτσελόνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ