ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τραυματισμός Λιονέλ Μέσι: Αυτά τα ματς χάνει ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα

Barcelona forward Lionel Messi reacts after failing to score against Valencia during the Spanish La Liga soccer match between Valencia and Barcelona, at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
Barcelona forward Lionel Messi reacts after failing to score against Valencia during the Spanish La Liga soccer match between Valencia and Barcelona, at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν στο "στρατόπεδο" της Μπαρτσελόνα για το μέγεθος του τραυματισμού του Λιονέλ Μέσι. Διαβάστε ποιο είναι το ιατρικό πόρισμα και για πόσες εβδομάδες θα μείνει παροπλισμένος ο Αργεντινός σταρ.

Ο Λιονέλ Μέσι τραυματίστηκε στο ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Σεβίλλη και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα στερηθεί των υπηρεσιών του για τις επόμενες τρεις εβδομάδες τουλάχιστον! Πράγμα που σημαίνει ότι ο 31χρονος σούπερ σταρ θα είναι έτοιμος ν' αγωνιστεί από τα μέσα Νοέμβρη κι έπειτα.

Βάσει της ανακοίνωσης των "μπλαοουγκράνα", το χτύπημα προκάλεσε στον Αργεντινό κάταγμα του δεξιού βραχίωνα, γεγονός που του βάζει δεδομένα απαγορευτικό για τη συμμετοχή του στο ματς της Τετάρτης, εντός έδρας, με την Ίντερ και φυσικά στο μεγαλύτερο ντέρμπι στον κόσμο, αυτό απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης την 28η Οκτωβρίου στο "Καμπ Νου".

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ

Όσον αφορά τις πρώτες αντιδράσεις από καταλανικής πλευράς, αξίζει να αναφερθούμε σε αυτή του προπονητή της Μπαρτσελόνα και πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο 54χρονος, λοιπόν, σημείωσε ότι ο Μέσι σηματοδοτεί το παιχνίδι της Μπάρτσα, ωστόσο η ομάδα καλείται να διατηρήσει το στυλ της και ν' αντιμετωπίσει τη μεγάλη απουσία του:

" Ξέρουμε ποιος είναι ο Μέσι και τι μας δίνει και γνωρίζουμε τι σκέφτεται ο αντίπαλος όταν τον έχει απέναντί του, αλλά θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Θα προετοιμαστούμε γι' αυτό. Ο Μέσι σηματοδοτεί το παιχνίδι μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το στυλ μας και να κάνουμε ένα βήμα μπροστά."

ΤΟ TWEET ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ ΓΙΑ ΜΕΣΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη 4-2: Κορυφή με "τεσσάρα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ