ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το video της Μπαρτσελόνα για το "αντίο" του Βαλδές

Barcelona's Spanish goalkepper Victor Valdes Arribas holds the UEFA Super Cup after defeating  Porto, during their UEFA Super Cup final soccer match, at the Louis II stadium, in Monaco, Friday, Aug. 26, 2011. (AP Photo/Claude Paris)
Barcelona's Spanish goalkepper Victor Valdes Arribas holds the UEFA Super Cup after defeating Porto, during their UEFA Super Cup final soccer match, at the Louis II stadium, in Monaco, Friday, Aug. 26, 2011. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Η Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό video τον Βίκτορ Βαλδές, που πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από τη δράση για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του.

Τίτλους τέλους στην καριέρα του έβαλε ο Βίκτορ Βαλδές, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος πριν λίγες ημέρες.

Ο 35χρονος τερματοφύλακας ευχαρίστησε άπαντες μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media και στη συνέχεια τους απενεργοποίησε. Προτεραιότητα, πλέον, θα είναι η οικογένειά του, όπως ανέφερε ο ίδιος.

Ο Βαλδές έχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγάλες επιτυχίες των ''μπλαουγκράνα'', καθώς από το 2002 έως το 2014 ήταν ο τερματοφύλακας των Καταλανών, έχοντας συνολικά 387 συμμετοχές.

Με την Μπαρτσελόνα κατέκτησε τα πάντα τόσο σε εγχώριο όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με τον αριθμό των τροπαίων που έχει στη συλλογή του να φτάνει τα 21.

Αποτελεί γέννημα θρέμμα της περίφημης ακαδημίας των ''μπλαουγκράνα'', Μασία, ενώ εκτός από τους Καταλανούς αγωνίστηκε σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σταντάρ Λιέγης. Τελευταίος ''σταθμός'' της καριέρας του ήταν η Μίντλεσμπρο. Από το καλοκαίρι του 2017 ήταν ελεύθερος, με την επισημοποίηση της απόσυρσης του να έρχεται λίγους μήνες αργότερα.

Η Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε τον 35χρονο Βαλδές με ένα video στο twitter με τις καλύτερες στιγμές από την παρουσία του στη Βαρκελώνη, ευχαριστώντας τον παράλληλα για όλα όσα έχει προσφέρει στο σύλλογο.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ