ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το "συζυγικό" κριτήριο του Λουίς Ενρίκε

Το "συζυγικό" κριτήριο του Λουίς Ενρίκε

Ο Λουίς Ενρίκε ρωτήθηκε μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μπάτε Μπορίσοφ, ποιο χαρακτηριστικό πρέπει να έχει μία γυναίκα, προκειμένου να την εγκρίνει ως σύζυγος για τους ποδοσφαιριστές του!

Στις συνεντεύξεις Τύπους πριν ή μετά τα παιχνίδια, οι προπονητές άλλοτε εκνευρίζονται από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, άλλοτε κολακεύονται, άλλοτε φεύγουν ή απλώς αρνούνται να απαντήσουν. Συνήθως, δεν συμβαίνει τίποτε από αυτά και απλώς ο προπονητής δέχεται κοινότυπες ερωτήσεις και απαντά με τα γνωστά κλισέ.

Ωστόσο, ο Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού με τη Μπάτε Μπορίσοφ, που έληξε με νίκη της Μπαρτσελόνα με 2-0, βίωσε μία πρωτόγνωρη εμπειρία!

Ένας Λευκορώσος δημοσιογράφος του έδωσε δώρο ένα πιάτο, ως ενθύμιο για την επίσκεψη του στη χώρα και στη συνέχεια τον ρώτησε ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει μια γυναίκα, ώστε να την εγκρίνει ως σύζυγο για έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας του.

Αρχικά, ο Λουίς Ενρίκε αιφνιδιάστηκε, θεωρώντας πως κάτι μεταφράστηκε λάθος, αφού, όμως διευκρινίστηκε η ερώτηση, γέλασε και αρκέστηκε να τονίσει ότι πρέπει "να είναι συμπαθητική"...

Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις του Ισπανού προπονητή:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ