Το συγκινητικό μήνυμα του Βαλβέρδε στα ελληνικά!

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, εξέφρασε για άλλη μία φορά την αγάπη του προς την Ελλάδα, γράφοντας μάλιστα στα ελληνικά πάνω σε λάβαρο των μπλαουγκράνα (PHOTOS)

Στο διπλό του πέρασμα από τον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Ερνέστο Βαλβέρδε κέρδισε την εκτίμηση όλου του ελληνικού κοινού, με τον ίδιο να βάζει για πάντα στην καρδιά του τη χώρα μας. Πλέον βρίσκεται σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, την Μπαρτσελόνα, με την οποία στοχεύει φέτος να κατακτήσει το νταμπλ στην Ισπανία αλλά και το Champions League.

Ωστόσο, παρά το φόρτο εργασίας του και την καθημερινή πίεση στη Βαρκελώνη, όποτε έρχεται σε επαφή με την Ελλάδα, δεν χάνει την ευκαιρία να εκφράσει πόσο πολύ την αγαπά. Και μάλιστα γράφοντας στη γλώσσα μας!

Στο πλαίσιο των Δημοπρασιών Αγάπης που έρχονται για 7η συνεχόμενη χρονιά στην 24Media, ζητήθηκε από τον Ερνέστο Βαλβέρδε - μέσω της πολύτιμης συνεισφοράς του βοηθού του, Γιον Aσπιάθου -  να υπογράψει ένα λάβαρο της Μπαρτσελόνα. Ο “Τσινγκούρι” όχι μόνο το υπέγραψε, άλλα έστειλε μήνυμα στη χώρα μας γράφοντάς το ο ίδιος στα ελληνικά.

“Με τη σκέψη και την καρδιά πάντα στην Ελλάδα”, ήταν το μήνυμα που έγραψε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο λάβαρο το οποίο θα δημοπρατηθεί για καλό σκοπό, μαζί με τη φανέλα του Τζόρντι Άλμπα με τις υπογραφές των παικτών της Μπαρτσελόνα!

Οι Δημοπρασίες Αγάπης θα διεξαχθούν φέτος από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου σε Sport24 Radio, Sport24.gr και Contra.gr, και όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στην "Πανελλήνια Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων - Παιδιών Νοητικά Υστερούντων" ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ-.

Σύντομα θα γίνει γνωστό από το dimoprasiesagapis.gr αλλά και το Sport 24, το αναλυτικό πρόγραμμα των Δημοπρασιών όπως φυσικά και τα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν.

Μείνετε συντονισμένοι για να δώσετε για καλό σκοπό την προσφορά σας, αποκτώντας το λάβαρο με την αφιέρωση του Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και την υπογεγραμμένη φανέλα του Τζόρντι Άλμπα από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ