ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαλβέρδε για μεταγραφές, Ρεάλ και Κριστιάνο

IMAGE DISTRIBUTED FOR INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP - FC Barcelona's Coach Ernesto Valverde during the press conference on Saturday, July 29, 2017, in Miami. (Doug Murray/AP Images for International Champions Cup)
Βαλβέρδε (Doug Murray/AP Images for International Champions Cup) AP

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε κλήθηκε να μιλήσει για την απόφαση να επιβληθεί ποινή πέντε αγωνιστικών στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το σχόλιο του προπονητή της Μπαρτσελόνα και η εκτίμησή του για τον επαναληπτικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (00.00) η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα, στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων στο πλαίσιο του ισπανικού Super Cup. Στο πρώτο ματς οι Μερένγκες επκράτησαν με 3-1 στο "Καμπ Νόου" και ως εκ τούτου οι "μπλαουγκράνα" πάνε στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" με μειονέκτημα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για την απόφαση να τιμωρηθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο με πέντε αγωνιστικές, επειδή στο πρώτο παιχνίδι όταν δέχτηκε κόκκινη κάρτα, έσπρωξε στην πλάτη τον διαιτητή. Ο Βάσκος τεχνικός της Μπαρτσελόνα απάντησε: " Δεν έχω να πω κάτι για αυτό. Δεν ξέρω πολλά σε ό,τι αφορά αυτά τα νομικά ζητήματα, οπότε δεν ξέρω να σας πω αν ήταν δίκαιη ποινή ή όχι".

Για τη ρεβάνς:

"Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να παράξουμε ευκαιρίες, αφού το μειονέκτημά μας είναι σημαντικό. Πρέπει όμως και να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις της Ρεάλ, καθώς σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ καλοί. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο".

Για την απόκτηση του Παουλίνιο:

"Είναι σημαντικός παίκτης για τη Βραζιλία. Είναι τεχνικά καλός, με φυσική δύναμη. Δεν έχουμε ποδοσφαιριστή με τα δικά του χαρακτηριστικά και μπορεί να μας δώσει λύσεις".

Για τον Σέρτζι Ρομπέρτο:

"Φυσικά και τον υπολογίζω, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό".

Για τον Αρντά Τουράν:

"Η ομάδα έκανε μια μεγάλη επένδυση για αυτόν και πάντα ήταν σημαντικός για όλες τις ομάδες στις οποίες έπαιξε. Στην τελική, όλα εξαρτώνται από την απόδοση και τώρα υπολογίζω σε άλλους παίκτες".

Για τον Σέρτζι Σαμπέρ:

"Του μίλησα πριν από 3-4 μέρες και του εξήγησα ότι πρέπει να πάει κάπου να παίζει. Του είπα να συνεχίσει να βελτιώνεται και ότι εδώ θα είναι σημαντικός στο μέλλον".

Για το γεγονός ότι αντί του Βεράτι, τελικά αποκτήθηκε ο Παουλίνιο:

"Μιλάμε πολύ για τον Παουλίνιο και ενώ δεν έχει έρθει ακόμη εδώ. Ας περιμένουμε να έρθει και μετά θα κάνουμε εκτιμήσεις".

Για το αν γίνουν και άλλες μεταγραφές:

"Μέχρι τις 31 Αυγούστου είμαστε ανοιχτοί στο να ενισχύσουμε την ομάδα. Πρέπει να φτιάξουμε όσο καλύτερο σύνολο γίνεται".

Για το αν τον πείθει περισσότερο ο Βιδάλ από τον Σεμέδο και αν προτίθεται να κάνει αλλαγή στο δεξί άκρο της άμυνας:

"Ό,τι αλλαγές γίνουν, θα γίνουν για να νικήσουμε. Ο Σεμέδο είναι καλός παίκτης, αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω πώς θα παίξουμε".

Για το αν υπάρχει η αίσθηση ότι η Ρεάλ είναι κυρίαρχη:

"Δεν παραδεχόμαστε ότι ο αντίπαλος ήταν καλύτερος στο πρώτο ματς από άποψη συστήματος. Ήταν απλά ουσιαστικοί στο παιχνίδι που έγινε. Ούτε η Ρεάλ, ούτε η Ατλέτικο ούτε η Μπάγερν είναι καλύτεροι από εμάς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ζιντάν: "Κάτι συμβαίνει με την τιμωρία του Κριστιάνο"
Πέντε αγωνιστικές στον Κριστιάνο επειδή έσπρωξε τον διαιτητή
Επίδειξη δύναμης από Ρεάλ, 3-1 την Μπαρτσελόνα

(Doug Murray/AP Images for International Champions Cup)

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ