ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το σχόλιο του Μέσι για την ιστορική ανατροπή της Μπαρτσελόνα

Το σχόλιο του Μέσι για την ιστορική ανατροπή της Μπαρτσελόνα

Μήνυμα ενότητας και πίστης έστειλε ο Λιονέλ Μέσι για την ιστορική ανατροπή της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Παρί Σεν-Ζερμέν.

Το δικό του μήνυμα μέσα απ' τον επίσημο του λογαριασμό στο Facebook, έστειλε ο Λιονέλ Μέσι για την επική ανατροπή της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Παρί Σεν-Ζερμέν (6-1) και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μάλιστα, ο Αργεντινός σούπερσταρ ήταν ένας εκ των κορυφαίων για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε, καθώς σκόραρε με πέναλτι στο 50', ενώ μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του "MSN" και φυσικά τον Σέρτζι Ρομπέρτο έγραψαν "χρυσή σελίδα" στην ιστορία του συλλόγου.

Όπως ήταν λογικό, ο αρχηγός των Καταλανών σχολίασε με τον δικό του τρόπο το "θαύμα" των "μπλαουγκράνα". "Όταν υπάρχει προσπάθεια, σωστή στάση κι επιθυμία τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Εντυπωσιακά πράγματα απ' την ομάδα και τους φιλάθλους μας", ήταν τα λόγια του 29χρονου "μάγου", με χιλιάδες σχόλια θαυμασμού να ακολουθούν τη δημοσίευση.

Υπενθυμίζουμε ότι γνώρισε την αποθέωση απ' τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα κατά την αποχώρηση απ' το "Camp Nou", ύστερα απ' το τέλος του αγώνα.

AP Photo/Emilio Morenatti

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ