ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το παρασκήνιο πίσω από το πέναλτι του Μέσι

Το παρασκήνιο πίσω από το πέναλτι του Μέσι

Τελικά το πέναλτι-πάσα του Λιονέλ Μέσι στον Λουίς Σουάρες δεν ήταν αυτοσχεδιασμός, αλλά... κόλπο που γνώριζαν αρκετοί στην Μπαρτσελόνα πριν την εκτέλεσή του. Δείτε την παρακάμερα εκπομπής ισπανικής τηλεόρασης. (VIDEO)

Η εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης, "El Día Después", αποκαλύπτει το παρασκήνιο της εκτέλεσης πέναλτι στο Μπαρτσελόνα - Θέλτα, με τον Λιονέλ Μέσι να εκτελεί με πάσα στον Λουίς Σουάρες και τον Ουρουγουανό να παραβιάζει την εστία του Σέρχιο Άλβαρεθ, μέσα από την παρακάμερα του ματς. Δείτε αναλυτικά όλο το story.

Ο Λιονέλ Μέσι κερδίζει το πέναλτι και φαίνεται να κάνει νόημα στον Νεϊμάρ, ο οποίος σπεύδει να του δώσει συγχαρητήρια, όπως και ο Λουίς Σουάρες. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, μοιάζει ήρεμος στον πάγκο.

Ώσπου, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Χοσέ Μαρία ντε λα Φουέντε, τον ενημερώνει για κάτι που σίγουρα προκαλεί έκπληξη στον Αστουριανό τεχνικό της Μπαρτσελόνα, όπως φαίνεται κι από το βλέμμα του. Το κόλπο, φαίνεται ότι, γνωρίζουν και οι Μπουσκέτς, Τζόρντι Άλμπα, όπως φαίνεται από τις αντιδράσεις τους.

Την ίδια ώρα, ο Λουίς Ενρίκε ξεσπά σε γέλια με το πέρας των εξηγήσεων από τον Χοσέ Μαρία ντε λα Φουέντε. Ο Λιονέλ Μέσι "στήνει" την μπάλα στην άσπρη βούλα, ελέγχει ότι όλοι βρίσκονται στις θέσεις τους, την ώρα που ένας εκ των γιατρών της ομάδας εφιστά την προσοχή στον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο.

Ο Μέσι εκτελεί με πάσα, την ώρα που ο Νεϊμάρ έχει κάνει την κίνηση, αλλά ο Σουάρες είναι πιο κοντά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σέρχιο Άλβαρεθ. Ο Τζόρντι Άλμπα δίνει το σύνθημα, την ίδια ώρα που ο Λουίς Ενρίκε αποδίδει τα "του Καίσαρος τω Καίσαρι" στον Χοσέ Μαρία ντε λα Φουέντε.

Οι πρωταγωνιστές της φάσης ισχυρίστηκαν ότι δε γνώριζαν τίποτα και ήταν μια έμπνευση της στιγμής. Τελικά γνώριζαν ή όχι;

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ