ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπαρτσελόνα θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Βαλβέρδε!

Barcelona coach Ernesto Valverde listens to a question during a press conference in Barcelona, Spain, Monday Sept. 17, 2018. Barcelona will play PSV Eindhoven in a Group B Champions League soccer match on Tuesday. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona coach Ernesto Valverde listens to a question during a press conference in Barcelona, Spain, Monday Sept. 17, 2018. Barcelona will play PSV Eindhoven in a Group B Champions League soccer match on Tuesday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Μπαρτσελόνα δεν θέλει να αφήσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ερνέστο Βαλβέρδε να σέρνεται μέσα στη σεζόν και πιέζει τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού για νέα συμφωνία. Διαβάστε το story.

Ανέλαβε πέρυσι το τιμόνι της Μπαρτσελόνα έχοντας ως κύρια αποστολή να την οδηγήσει ξανά στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος και την πέτυχε στο 100%, καθώς όχι μόνο κατακτήθηκε ο τίτλος της πρωταθλήτριας αλλά και της Κυπελλούχου, με το μοναδικό ψεγάδι σε μία φανταστική σεζόν να είναι ο αποκλεισμός από την Ρόμα στα προημιτελικά του Champions League.

Φέτος, ο Ερνέστο Βαλβέρδε βλέπει τον πήχη να ανεβαίνει ακόμα ψηλότερα καθώς υπάρχει η φιλοδοξία για την κατάκτηση του 6ου Champions League στην ιστορία των "μπλαουγκράνα", ταυτόχρονα όμως αντιλαμβάνεται πως η διοίκηση του συλλόγου του έχει τυφλή εμπιστοσύνη.

Απόδειξη δεν είναι μόνο η πρόσφατη διερευνητική επαφή που έγινε μεταξύ των διοικούντων τον σύλλογο και του μάνατζερ του παίκτη αλλά και το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Mundo Deportivo", που αποκαλύπτει πως οι δύο πλευρές πραγματοποίησαν νέο ραντεβού την περασμένη Τρίτη στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της Μπαρτσελόνα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση απέναντι στην Αϊντχόφεν.

"Συμβούλιο κορυφής για Βαλβέρδε", αναφέρει ο τίτλος στο καταλανικό πρωτοσέλιδο, που συμπληρώνει τα εξής: "Ο Μπαρτομέου και ο εκπρόσωπος του τεχνικού συναντήθηκαν αυτή την εβδομάδα για να συζητήσουν για την προοπτική να συνεχίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Ο σύλλογος θέλει να συνεχίσει ο Ερνέστο υπογράφοντας και για τρίτο χρόνο, με τη συμφωνία να είναι αποδεκτή και από τις δύο πλευρές και να μην μπορεί κανείς να τη "σπάει" στο μέλλον".

Η Μπαρτσελόνα θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Βαλβέρδε!

Σημειώνεται πως το συμβόλαιο που υπέγραψε ο "Τσινγκούρι" το 2017 ήταν για δύο χρόνια με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο, με τον ίδιο να εμφανίζεται προς το παρόν επιφυλακτικός αναφορικά με νέο deal και να δηλώνει το Σάββατο στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ζιρόνα:

"Δεν ξέρω τι θα γίνει από τώρα μέχρι το φινάλε της σεζόν, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο. Έχω συμβόλαιο και ίσως το ανανεώσω για έναν ακόμα χρόνο. Είμαστε ακόμα στον Σεπτέμβριο".

Με βάση πάντως τα όσα δήλωσε ο Βαλβέρδε στην τελευταία του συνέντευξη, η "Mundo Deportivo" εξέφρασε αισιοδοξία πως ο Ισπανός τεχνικός θα συμφωνήσει τελικά με τη διοίκηση για επέκταση της συνεργασίας από τη στιγμή που "ο Βαλβέρδε δεν δείχνει να έχει φθαρεί ψυχικά όπως είχε γίνει με τους Πεπ Γκουαρδιόλα και Λουίς Ενρίκε..."

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ