ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το ελληνικό "ευχαριστώ" του Βαλβέρδε στους δημοσιογράφους

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde attends a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Tuesday, Oct. 17, 2017. FC Barcelona will play against Olympiacos in a Champions League Group D soccer match on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde attends a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Tuesday, Oct. 17, 2017. FC Barcelona will play against Olympiacos in a Champions League Group D soccer match on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Τα μέτρα ασφαλείας στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου έχει καταλύσει η αποστολή της Μπαρτσελόνα, είναι δρακόντεια, με αποκορύφωμα το γεγονός πως οι "μπλαουγκράνα" έχουν δικό τους... ασανσέρ. Το ελληνικό "ευχαριστώ" του Βαλβέρδε κι η επίσκεψη του Φρανσουά Μοντεστό.

Η παρουσία της Μπαρτσελόνα στην Ελλάδα ενόψει της αυριανής (31/10, 21:45) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική του Champions League, όπως είναι λογικό, μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Τα μέτρα ασφαλείας στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου έχει καταλύσει η αποστολή των "μπλαουγκράνα" είναι δρακόντεια, καθώς σε επιφυλακή βρίσκονται τόσο σεκιούριτι της Μπαρτσελόνα όσο και του ξενοδοχείου.

Αποκορύφωμα, το γεγονός πως η αποστολή των Καταλανών χρησιμοποιεί δικό της ασανσέρ προκειμένου να μην έρχεται σε επαφή με τους υπόλοιπους πελάτες του ξενοδοχείου. Οι μοναδικοί που κατέβηκαν στην κεντρική είσοδο ήταν οι Ερνέστο Βαλβέρδε και Ζεράρ Ντεουλοφέου, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την "Μπάρτσα" στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Παρ' όλα αυτά, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού εμφανίστηκε χαμογελαστός και επέλεξε να ευχαριστεί τους δημοσιογράφους στα ελληνικά, ενώ έβγαλε και φωτογραφίες με μέλη του ελληνικού κλαμπ της Μπαρτσελόνα. Το "Txingurri" βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω του... ερυθρόλευκου παρελθόντος του, ενώ ανάλογη υποδοχή αναμένεται κι αύριο απ' τους φίλους του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ξενοδοχείο βρέθηκε κι ο υπεύθυνος του τμήματος scouting των Πειραιωτών, Φρανσουά Μοντεστό, καθώς οι δύο άνδρες συνυπήρξαν για μία διετία (2010-12) στον Ολυμπιακό.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ