ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το διαστροφικό πανό για Μέσι έφερε την ασύλληπτη απάντηση της Μπαρτσελόνα στο Twitter!

Το διαστροφικό πανό για Μέσι έφερε την ασύλληπτη απάντηση της Μπαρτσελόνα στο Twitter!

Το πάθος δύο οπαδών της Μπαρτσελόνα για τον Μέσι είναι τόσο μεγάλο που έχουν το όνομά του ως κωδικό για να μπαίνουν σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης! Όταν όμως το έμαθε η Μπαρτσελόνα...

Ίντερ και Μπαρτσελόνα μετρούν αντίστροφα για τη μεταξύ τους μάχη για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων (6/11, 22:00) και δεν αποκλείται το κοινό του "Μεάτσα" να δει από κοντά τον Λιονέλ Μέσι, που ταξίδεψε με την αποστολή των Καταλανών και κρίθηκε ικανός από το ιατρικό επιτελείο να προσφέρει τις υπηρεσίες του για κάποιο διάστημα του αγώνα.

Το πόσο ανυπομονεί ο κόσμος να δει τον "Pulga" εν δράσει, μετά από τη μίνι αποχή του από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω τραυματισμού στο χέρι (έχασε τέσσερα ματς) φαίνεται μάλιστα από ένα πανό που εμφανίστηκε σε δρόμο του Μιλάνου πριν λίγες ώρες.

"Λεό, είσαι ο κωδικός όλων των λογαριασμών μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης", ήταν το μήνυμα δύο οπαδών μέσω πλακάτ που ύψωσαν, με την εν λόγω φωτογραφία να κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου και να έρχεται απάντηση από την... επίσημη Μπαρτσελόνα!

Το διαστροφικό πανό για Μέσι έφερε την ασύλληπτη απάντηση της Μπαρτσελόνα στο Twitter!

Απάντηση που ουδείς περίμενε, με τον διαχειριστή της σελίδας των "μπλαουγκράνα" στο Twitter (στην αγγλική βερσιόν) να γράφει χαρακτηριστικά:

"Για να περιορίσεις το ρίσκο να δεις τον κωδικό σου χακαρισμένο, αυτός θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 8 χαρακτήρες, όπου συμπεριλαμβάνονται τελείες, κόματα, αριθμοί και σύμβολα.

Για παράδειγμα: LeoMessi10IsTheG.O.A.T!", πρότεινε η Μπαρτσελόνα, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως ο Μέσι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ