ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το "δεν βλέπει" του Πικέ στο φάουλ του Μέσι

FC Barcelona's Lionel Messi, right, shoots a free kick during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 4, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, right, shoots a free kick during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 4, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Λιονέλ Μέσι έκρινε την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο με τους Ζεράρ Πικέ και Σέρχιο Μπουσκέτς να συμβάλλουν στη μείωση ορατότητας του Γιαν Όμπλακ, όπως φαίνεται από την παρακάμερα. (video)

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 1-0 την Ατλέτικο χάρη στο γκολ του Λιονέλ Μέσι κι έκανε άλμα κατάκτησης του τίτλου της La Liga. Ο Αργεντινός "αστέρας" των "μπλαουγκράνα" έκρινε ακόμη μία αναμέτρηση με μία ακόμη μαγική εκτέλεση.

Συμβολή στην επίτευξη του γκολ είχαν και οι Ζεράρ Πικέ και Σέρχιο Μπουσκέτς, οι οποίοι τοποθετήθηκαν με τέτοιο τρόπο στο "κολτσονέρο" τείχος, ώστε να μειώσουν την ορατότητα του γκολκίπερ της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας, Γιαν Όμπλακ.

Στην παρακάμερα που έφερε στο "φως" το τηλεοπτικό πρόγραμμα, "El Día Después", φαίνονται οι δύο Καταλανοί (σε συνενόηση με τον Ίβαν Ράκιτιτς) να δίνουν μάχη με τους παίκτες της Ατλέτικο, τον Πικέ να διαπιστώνει ότι "δεν βλέπει, δεν βλέπει" και τον Όμπλακ να παρατηρεί την πορεία της μπάλας στα δίχτυα της εστίας που υπερασπίστηκε:

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ