ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το Copa America "σώζει" τον Κοουτίνιο

Το Copa America "σώζει" τον Κοουτίνιο

Το Copa America αναμένεται να είναι "κλειδί" για το μέλλον του Κοουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να κερδίσει χρόνο στην Μπαρτσελόνα ή να βρει ομάδα και να πουληθεί αν παίξει καλά.

Ζόρικη χρονιά η φετινή για τον Φελίπε Κοουτίνιο, ο οποίος έκανε τα πάντα για να πάει στην Μπαρτσελόνα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να δείξει ότι είναι ο σταρ που μπορούν να εμπιστευτούν οι "μπλαουγκράνα", γεγονός που δεν τον έχει "δέσει" με τους Σουάρες - Μέσι.

Στην Ισπανία γράφουν ότι η Μπάρτσα σκέφτεται σοβαρά να πουλήσει τον Βραζιλιάνο και ήδη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει παρουσιαστεί ως βασικός προορισμός του πρώην Λιβερπούλιαν. Βέβαια, η εφημερίδα Sport σημειώνει ότι οι "Κόκκινοι Διάβολοι" δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόταση των δύο μάνατζερ του Κοουτίνιο.

Έτσι, σύμφωνα με την "AS", Μπαρτσελόνα και Κουτίνιο βασίζονται σ' ένα καλό Copa America που θα δώσει λύσεις στο πρόβλημα του "μικρού μάγου".

Το Μέσο εξηγεί πως αν ο διεθνής μεσοεπιθετικός παίξει καλά με την Βραζιλία, τότε δεν αποκλείεται να αποκτήσει το περιθώριο μίας δεύτερης ευκαιρίας από τον Βαλβέρδε, ενώ παράλληλα περισσότερα κλαμπ θα ενδιαφερθούν να καταβάλουν τα 80.000.000 ευρώ που φέρεται να ζητά η Μπάρτσα για να τον πουλήσει.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ