ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το αντίο του Γκουαρδιόλα στον Ινιέστα

FC Barcelona's Andres Iniesta, left, walks to the bench after been injured, accompanied  his coach Pep Guardiola,  during a Champions league soccer match against AC Milan at the Nou Camp stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 13, 2011. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Andres Iniesta, left, walks to the bench after been injured, accompanied his coach Pep Guardiola, during a Champions league soccer match against AC Milan at the Nou Camp stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 13, 2011. (AP Photo/Manu Fernandez) ASSOCIATED PRESS

Ο πρώην τεχνικός του Αντρές Ινιέστα στην Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρδιόλα, έστειλε το δικό το μήνυμα για την τελευταία εμφάνιση του 34χρονου Ισπανού με την "μπλαουγκράνα" φανέλα και τον κάλεσε να επιστρέψει σε άλλο πόστο.

Έφθασε αυτή η ώρα που κανείς φίλος της Μπαρτσελόνα (κι όχι μόνο) δεν θα ήθελε. Οι "μπλαουγκράνα" υποδέχονται τη Ρεάλ Σοθιεδάδ στο "Camp Nou" (20/5, 21:45) για την τελευταία (38η) αγωνιστική της La Liga κι αυτό θα είναι το τελευταίο ματς του Αντρές Ινιέστα με τη φανέλα της ομάδας της Βαρκελώνης.

Ο πρώην τεχνικός του 34χρονου Ισπανού στους "μπλαουγκράνα" και νυν προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, έστειλε το δικό του μήνυμα σε έναν από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκε στην καριέρα του (2007-2012). Παράλληλα, τον κάλεσε να επιστρέψει στην ομάδα της Βαρκελώνης από άλλο πόστο.

"Πριν από μερικά χρόνια ο αδελφός μου, Πέρε, μου είπε ότι έπρεπε να δω έναν παίκτη των ακαδημιών. Τον είδα στο Nike Cup, όπου του παρέδωσα ένα από τα πολλά τρόπαια που έχει κατακτήσει. Μετά είπα σε έναν φίλο: "Μόλις είδα έναν παίκτη που σύντομα, πολύ σύντομα, θα είναι στην πρώτη ομάδα".

Ήταν τιμή και χαρά μου. Ευχαριστώ Ινιέστα που με βοήθησες και μου έμαθες. Είσαι η τελειότητα, από κάθε άποψη. Κι ετοιμάσου γιατί, αργά ή γρήγορα, η ομάδα θα σε χρειαστεί. Έκανες μεγάλη την Μπάρτσα, πρέπει να επιστρέψεις. Υγεία κι επιτυχίες".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ