ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Θέμα χρόνου η μεταγραφή του Κοουτίνιο στην Μπαρτσελόνα

Liverpool's Philippe Coutinho celebrates scoring his side's second goal, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield, in Liverpool, England, Saturday April 1, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Liverpool's Philippe Coutinho celebrates scoring his side's second goal, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield, in Liverpool, England, Saturday April 1, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo", οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα ταξίδεψαν στην Αγγλία προκειμένου να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Φιλίπε Κοουτίνιο απ' τη Λίβερπουλ.

Θέμα ημερών ίσως και ωρών είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φιλίπε Κοουτίνιο στην Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με τη " Mundo Deportivo", ο Διευθύνων Σύμβουλος των Καταλανών, Όσκαρ Γκράου ταξίδεψε στην Αγγλία την Τρίτη (08/08) προκειμένου να συζητήσει δια ζώσης με τους διοικούντες τη Λίβερπουλ.

Ήδη στο Νησί, βρίσκονται ο Διευθυντής ποδοσφαίρου, Ραούλ Σανλεχί, καθώς και το μέλος του ΔΣ, Χαβιέρ Μπόρδας. Στόχος των "μπλαουγκράνα" είναι να επιτευχθεί συμφωνία εντός της ημέρας ούτως ώστε οι ιθύνοντες της ομάδας να στρέψουν την προσοχή τους στην περίπτωση του Ουσμάν Ντεμπελέ, για τον οποίο έχει γίνει ήδη η πρώτη νύξη προς την πλευρά της Ντόρτμουντ.

Όσον αφορά στον Κοουτίνιο, το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει στα 100.000.000 ευρώ, δίχως να αποκλείεται στο deal να συμπεριληφθεί κι ο Αντρέ Γκόμες ως έμψυχο αντάλλαγμα. Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να καλύψει -μαζί με τον Ντεμπελέ- το κενό που άφησε η αποχώρηση του Νεϊμάρ.

Photo Credits: Peter Byrne/PA via AP

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ