ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Θέλει Τιάγκο η Μπαρτσελόνα

Bayern's Thiago Alcantara celebrates after his teammate Robert Lewandowski scored his side's second goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between FC Bayern Munich and Arsenal, in Munich, Germany, Wednesday, Feb. 15, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Thiago Alcantara celebrates after his teammate Robert Lewandowski scored his side's second goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between FC Bayern Munich and Arsenal, in Munich, Germany, Wednesday, Feb. 15, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mundo Deportivo", το όνομα του Τιάγκο Αλκάνταρα επανέρχεται στο προσκήνιο για την Μπαρτσελόνα, με τον 27χρονο μέσο να προορίζεται για διάδοχος του Αντρές Ινιέστα.

Το προσεχές καλοκαίρι πρόκειται να υπάρξουν σημαντικές ανακατατάξεις στη μεσαία γραμμή της Μπαρτσελόνα, αφού ο Αντρές Ινιέστα θα αποτελέσει παρελθόν ύστερα από μία... ζωή στους Καταλανούς, ενώ αβέβαιο είναι το μέλλον και των Αντρέ Γκόμες και Ντένις Σουάρεθ.

Οι διοικούντες την "Μπάρτσα" καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους ενόψει της νέας σεζόν και στην πρώτη θέση της λίστας με τους διαδόχους του Ινιέστα φιγουράρει το όνομα του Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο 27χρονος μέσος, ο οποίος αποχώρησε απ' τους "μπλαουγκράνα" το καλοκαίρι του 2013 για χάρη του Πεπ Γκουαρδιόλα και της Μπάγερν, θεωρείται ιδανικός αντικαταστάτης του Ινιέστα και αναμένεται να δοθεί μεγάλη μάχη για την απόκτησή του.

Σύμφωνα, μάλιστα με δημοσίευμα της " Mundo Deportivo", o Τεχνικός Διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Φερνάντεθ είχε συναντηθεί με τον Ισπανό χαφ τον Μάρτιο του 2017, ύστερα απ' το φιλικό της Ισπανίας με τη Γαλλία, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας, αλλά τελικά ο Τιάγκο ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2021 με τους Βαυαρούς.

Σε περίπτωση που οι Καταλανοί κάνουν κίνηση, θα πρέπει να καταβάλλουν ένα σημαντικό ποσό για να αποσπάσουν το "ναι" της Μπάγερν, αν σκεφτεί κανείς πως η χρηματιστηριακή αξία του κυμαίνεται στα 50-60.000.000 ευρώ. Θυμίζουμε πως οι Γερμανοί είχαν αγοράσει τον Τιάγκο απ' την "Μπάρτσα" έναντι 25.000.000 ευρώ, ένα ιδιαίτερα χαμηλό ποσό βάσει της ποιότητάς του.

Την εφετινή σεζόν, ο 27χρονος χαφ μετράει 29 συμμετοχές με εφτά γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας έχει 25 τέρματα και 27 ασίστ σε 150 παιχνίδια.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ