ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Θέλει σπουδαίο ταλέντο της Λιόν η Μπαρτσελόνα

Everton's Tom Davies, down, and Lyon's Houssem Aouar challenge for the ball during a Group E Europa League soccer match between Everton F.C. and Olympique Lyon at Goodison Park Stadium, Liverpool, England, Thursday Oct. 19, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Everton's Tom Davies, down, and Lyon's Houssem Aouar challenge for the ball during a Group E Europa League soccer match between Everton F.C. and Olympique Lyon at Goodison Park Stadium, Liverpool, England, Thursday Oct. 19, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Equipe", η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του νεαρού κεντρικού χαφ της Λιόν, Χουσέμ Αουάρ, ο οποίος αποτελεί ένα απ' τα hot prospect του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Μπορεί να βρισκόμαστε στις αρχές Δεκεμβρίου, αλλά ήδη οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα καταστρώνουν τα σχέδιά τους ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Μεγάλος στόχος των Καλατανών είναι ο Φιλίπε Κοουτίνιο, για τον οποίο είναι διατεθειμένου να δαπανήσουν έως και 150.000.000 ευρώ για να τον φέρουν στο "Καμπ Νόου".

Ωστόσο, πέρα απ' τον Βραζιλιάνο σταρ της Λίβερπουλ, οι άνθρωποι της "Μπάρτσα" έχουν σημειώσει στο μπλοκάκι τους και το όνομα του Χουσέμ Αουάρ της Λιόν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της " Equipe", ο 19χρονος κεντρικός χαφ έχει μπει στο στόχαστρο των "μπλαουγκράνα", αφού πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα της γαλλικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος μέσος διανύει την πρώτη επαγγελματική σεζόν της καριέρας του και σε 15 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Ευρώπη έχει σημειώσει δύο γκολ και έχει μοιράσει τρεις ασίστ. Παράλληλα, είναι δύο φορές διεθνείς με την Κ21 της εθνικής Γαλλίας.

Ουσιαστικά, ο Αουάρ αποτελεί μία επένδυση για το μέλλον σε μία θέση που η Μπαρτσελόνα, ύστερα κι απ' την αποχώρηση του Αντρές Ινιέστα απ' τη δράση, είναι βέβαιο πως θα έχει σημαντικό ζήτημα. Το συμβόλαιο του νεαρού μέσου με τη Λιόν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, κι όπως είναι λογικό, οι "λιονέ" θα ζητήσουν ένα σημαντικό ποσό προκειμένου να συναινέσουν στην παραχώρησή του.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ