ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα είναι... καρό οι εμφανίσεις της Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2019-20! (PHOTO)

Barcelona's Lionel Messi greets fans after scoring his side's second goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid, dubbed 'El Clasico', at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Μέσι AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Την αγωνιστική περίοδο 2019-20, η Μπαρτσελόνα θα έχει... καρό στην εμφάνισή της, όπως αποκάλυψε η καταλανική "Sport". Μένει να δούμε στην πράξη το τελικό αποτέλεσμα σε ένα χρόνο από τώρα.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της καταλανικής "Sport", η οποία ειδικεύεται στα θέματα της Μπαρτσελόνα, η φανέλα της ομάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα έχει... τετραγωνάκια, κάτι που φέρνει στο μυαλό αυτή της εθνικής Κροατίας, ενώ καρό θα είναι και οι κάλτσες των "μπλαουγκράνα".

Βέβαια, επειδή είναι κάτι που θα δούμε σε ένα χρόνο από τώρα, δεν αποκλείεται να υπάρξει διαφοροποίηση. Άλλωστε, διέρρευσαν τα σχέδια, ίσως για να δουν οι άνθρωποι της ομάδας και τις αντιδράσεις του κόσμου, προτού παρθεί η όποια τελική απόφαση. Πάντως, πρόκειται για μια πολύ μεγάλη αλλαγή!

Θα είναι... καρό οι εμφανίσεις της Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2019-20! (PHOTO)

Η εξέλιξη των εμφανίσεων της Μπαρτσελόνα τα 20 τελευταία χρόνια:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ