ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέσσερα λεπτά μαγείας του Μέσι στο Γουέμπλεϊ

Barcelona forward Lionel Messi, left, runs for a ball during the Champions League Group B soccer match between Tottenham Hotspur and Barcelona at Wembley Stadium in London, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Barcelona forward Lionel Messi, left, runs for a ball during the Champions League Group B soccer match between Tottenham Hotspur and Barcelona at Wembley Stadium in London, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο Λιονέλ Μέσι θύμωσε, πήρε από το χέρι την Μπαρτσελόνα και την οδήγησε σε μία σπουδαία νίκη κόντρα στην Τότεναμ στο Λονδίνο. Στο παρακάτω VIDEO θα δείτε σε διάστημα τεσσάρων λεπτών το "πάρτι" του Αργεντινού στο "Γουέμπλεϊ".

Γενικά, ο Λιονέλ Μέσι όταν συναντιέται με αγγλικές ομάδες... τρελαίνεται και βγάζει ομορφιές στο γήπεδο. Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με όλα τα "κόλπα" του Αργεντινού κόντρα στην Τότεναμ.

Ο δημιουργός κατάφερε να συμπτύξει το σόου του ηγέτη της Μπαρτσελόνα, εντός τεσσάρων λεπτών και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εξαιρετικό.

Δεν φαίνονται μόνο τα δύο γκολ του 31χρονου σταρ, αλλά συνολικά οι κινήσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο που είναι φοβερές. Θα δείτε πώς ανοίγει χώρους και πώς... πετάει από πάνω του 2 ή και 3 αντιπάλους μαζί.

Καλή διασκέδαση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ