ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τερ Στέγκεν: "Μιλάμε για την ανεξαρτησία στα αποδυτήρια"

FC Barcelona's goalkeeper Marc-Andre ter Stegen attends a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Tuesday, Oct. 17, 2017. FC Barcelona will play against Olympiacos in a Champions League Group D soccer match on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's goalkeeper Marc-Andre ter Stegen attends a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Tuesday, Oct. 17, 2017. FC Barcelona will play against Olympiacos in a Champions League Group D soccer match on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Γερμανός τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν, παραδέχθηκε ότι το θέμα της ενδεχόμενης απόσχισης της Καταλονίας από την Ισπανία κυριαρχεί στα "μπλαουγκράνα" αποδυτήρια.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (31/10, 21:45) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League και ο τερματοφύλακας των "μπλαουγκράνα", Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν, μίλησε στο περιοδικό της πατρίδας του, WAN.

O 25χρονος Γερμανός γκολκίπερ παραδέχθηκε ότι το θέμα της ενδεχόμενης απόσχισης της Καταλονίας από την Ισπανία κυριαρχεί ως θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια της ομάδας της Βαρκελώνης, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι κάθε άποψη είναι σεβαστή.

"Η ομάδα μιλά το θέμα του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία. Έχουμε μερικούς παίκτες που γεννήθηκαν στην Καταλονία. Ο καθένας έχει την άποψή του και σέβεται αυτή του συμπαίκτη του.

Δεν έχω καθαρή κρίση για το τι συμβαίνει, είναι περίπλοκο θέμα γιατί έχει να κάνει με τα συναισθήματα των ανθρώπων. Έχω διαβάσει πολλά γι' αυτό το θέμα. Βλέπω κι αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι είναι υπερήφανοι που είναι Καταλανοί και θέλουν να είναι ανεξάρτητοι. Αλλά, επίσης, έχω δει διαδηλώσεις ανθρώπων που θέλουν να μείνουν στην Ισπανία".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ