ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τέλος ΗΠΑ και Ασία για Μπαρτσελόνα

Τέλος ΗΠΑ και Ασία για Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα δεν θα ταξιδέψει το καλοκαίρι του 2016 σε ΗΠΑ ή Ασία για ματς προετοιμασίας, υπακούοντας στις επιταγές των ποδοσφαιριστών της για ξεκούραση.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα αποφάσισαν από κοινού να ζητήσουν από τη διοίκηση της ομάδας να μη διεξαχθεί η συνηθισμένη τα τελευταία χρόνια καλοκαιρινή περιοδεία σε ΗΠΑ και Ασία για φιλικά ματς προετοιμασίας, αντιβαίνοντας ενδεχομένως στα οικονομικά οφέλη αυτής.

Κι αυτό, για λόγους ξεκούρασης. Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές ομολογούν ότι καταλήγουν να περνούν τις περισσότερες ώρες σε ένα αεροπλάνο την ώρα που είναι εξακριβωμένο ότι οι καλύτερες σεζόν προκύπτουν μετά από ένα "ήρεμο" καλοκαίρι.

Παράλληλα, το πάθημα της Ρεάλ, γίνεται μάθημα για τους "μπλαουγκράνα". Οι "μερένγκες" μετά την περιοδεία τους σε Γερμανία, Κίνα και Αυστραλία το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψαν στη βάση τους, στη Μαδρίτη με τον Κροάτη διεθνή μέσο, Λούκα Μόντριτς να παραδέχεται: "Περισσότερο ταξιδεύαμε, παρά κάναμε προπονήσεις".

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα φαίνεται να πείθεται, αντιβαίνοντας στις επιταγές του τμήματος marketing της ομάδας. Κι αυτό γιατί συνυπολογίζοντας των δύο μεγάλων διεθνών τουρνουά του καλοκαιριού (Euro 2016 στη Γαλλία και Copa America Centenario στις ΗΠΑ), ο διαθέσιμος χρόνος ξεκούρασης θα είναι ελάχιστος.

Αντ' αυτών, φαίνεται όλο και πιο πιθανό το ενδεχόμενο οι "μπλαουγκράνα" να αποδεχθούν τις προσκλήσεις των Γουεστ Χαμ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για φιλικές αναμετρήσεις.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ