ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Τελειώνει" του Ντιν στην Έβερτον

France's Lucas Digne controls the ball during a friendly soccer match between France and Colombia in Saint-Denis, outside Paris, Friday March 23, 2018. (AP Photo/Michel Euler)
France's Lucas Digne controls the ball during a friendly soccer match between France and Colombia in Saint-Denis, outside Paris, Friday March 23, 2018. (AP Photo/Michel Euler) AP

Ο Λικά Ντιν εγκατέλειψε την προετοιμασία της Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ κι επέστρεψε εσπευσμένα στη Βαρκελώνη για να τελειώσει τη μετακίνησή του στην Έβερτον.

Το "φλερτ" της Έβερτον με τον Λικά Ντιν κρατά εδώ και μία εβδομάδα. Μέχρι κι ο τεχνικός της ομάδας από το Λίβερπουλ, Μάρκο Σίλβα, είχε επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον.

Πλέον, παύει να είναι... "φλερτ" και καταλήγει σε "γάμο". Ο 25χρονος Γάλλος αριστερός μπακ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στη φιλική αναμέτρηση με την Τότεναμ, εγκατέλειψε την αποστολή της Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ κι επέστρεψε εσπευσμένα στη Βαρκελώνη.

Το συμβόλαιο συνεργασίας του με την Έβερτον θα είναι τετραετούς διάρκειας και το κόστος του deal θ' ανέλθει στα 20.000.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι οι "μπλαουγκράνα" τον απέκτησαν από την Παρί Σεν-Ζερμέν το 2016 αντί 16.500.000 ευρώ.

Photo credits: AP Photo/Michel Euler

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ